bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye41
- caz dinleyen erkek8
- nervio24
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız8
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı6
- yazarların akşama dair planları8
- van gogh kulağını neden kesti3
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- sapık yaşlı4
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- zamanda yolculukla gençlik zamanına gitmek3
- sözlük yazarlarının gençlikleri4
- recep tayyip erdoğan27
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- fiziği güzel sözlük kızları47
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir2
- sadece yaşça büyük kadınlara yürümeye karar vermek2
- benzine zam7
- facebook sayfam nasıl3
- leonidas8
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- ormanda cinselliğin doruklarına çıkmak5
- bıyık bırakan erkek karizması6
- pforzheim belediye başkanı3
- andropoz amca3
- fon mağduriyetini ancak ak parti çözer4
- avrupa13
- ilk konuşmada cinsellik konuşan erkek3
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- uzak durulması gereken erkek tipleri3
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı4
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı6
- eksi oy veren yazar yoğunluğundan dolayı çıkıyorum3
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı2
- testere müziği2
- vexillarius the slayer6
- kürtlerin atlantis ten gelme ihtimali4
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması5
- sibel kekilli6
- ibne11
- çirkin erkeği çekici yapan şeyler2
- türbanlı kamuya giremezken cezaevine giremez oldu3
- hayat3
- ups boobs'un yeni nicki7
- akp denince akla ilk gelenler6
- memeleri kafam kadar kız21
- türbanlı erkeklerin çok itici olması3
- abdülhamid han'ın zarif bir kişi olması3
allah bir kavme olan düşmanlığınız sizi adaletsizliğe itmesin der ayette. ben her bir şiiyi münferiden düşman olarak gören biri değilim. bir hristiyanı, bir yahudiyi ya da ateisti.
ancak (bkz: kırtas olayı/#30308483)
şu yazının son satırında peygamberin eşi hz aişeyi peygamberin katili olarak gösterebilen bir münafıklığa ne denir, şii ve sünni ve ya gayrı müslim herkesin insafına havale ediyorum.
kaldı ki bu mantıktaki kişiler bu mezhebin arasında oldukça çok. hani şikayet ettikleri vahabiler var ya. zerre fark gözetmiyorum kimileriyle bunlar arasında.
bu ne namussuzluktur ne cehalettir.
dolayısı bu gibi kişilerin 'vahdet, sünni kardeşlerimiz'' türündeki söylemlerinin yalan yani takiyye olduğunu bilmenizi isterim. kaldı ki takiyye yani yalancılık dinlerinin onda dokuzuymuş. bunu utanmadan imam sadık'a isnad edebilmektedirler.
sürekkli olarak sünnilere ve değer verdikleri kişilere hakaret etmekten, tahkir etmekten geri durmayan bu utanmazların atladığı nokta her bir sünni için peygamber ve ailesi mutlaka kutsaldır. namaz kıldığı camide muaviyenin mi adı var yoksa hz ali'nin mi?
bunların arasındaki kişiler ya gerçekten kafir ya da azılı birer münafık. yoksa bu kadar ikiyüzlülüğü, kirli dilliliği namussuzluğu başka şeye borçlu olamazlar.
dolayısı ile türkiyedeki kimi şiilerin özellikle belli bir grubun mantığını iyi kavramak bu ülkenin geleceği açısından oldukça mühim. çünkü nefret kusup mazlum edebiyatı yapmayı çok iyi beceren arsız bir düşman arsız bir münafık sürüsü var karşımızda.
bakın ısrarla yazıyorum bunlar münafıktır.
tüm şii ve aleviler bu yazdığımdan beridir ben bu yazımı o namussuzu spesifik olarak ele almak adına yazdım. alevi ve ya şii olup kaplerini kırdıklarım oldu ise haklarını helal etsinler.
ancak (bkz: kırtas olayı/#30308483)
şu yazının son satırında peygamberin eşi hz aişeyi peygamberin katili olarak gösterebilen bir münafıklığa ne denir, şii ve sünni ve ya gayrı müslim herkesin insafına havale ediyorum.
kaldı ki bu mantıktaki kişiler bu mezhebin arasında oldukça çok. hani şikayet ettikleri vahabiler var ya. zerre fark gözetmiyorum kimileriyle bunlar arasında.
bu ne namussuzluktur ne cehalettir.
dolayısı bu gibi kişilerin 'vahdet, sünni kardeşlerimiz'' türündeki söylemlerinin yalan yani takiyye olduğunu bilmenizi isterim. kaldı ki takiyye yani yalancılık dinlerinin onda dokuzuymuş. bunu utanmadan imam sadık'a isnad edebilmektedirler.
sürekkli olarak sünnilere ve değer verdikleri kişilere hakaret etmekten, tahkir etmekten geri durmayan bu utanmazların atladığı nokta her bir sünni için peygamber ve ailesi mutlaka kutsaldır. namaz kıldığı camide muaviyenin mi adı var yoksa hz ali'nin mi?
bunların arasındaki kişiler ya gerçekten kafir ya da azılı birer münafık. yoksa bu kadar ikiyüzlülüğü, kirli dilliliği namussuzluğu başka şeye borçlu olamazlar.
dolayısı ile türkiyedeki kimi şiilerin özellikle belli bir grubun mantığını iyi kavramak bu ülkenin geleceği açısından oldukça mühim. çünkü nefret kusup mazlum edebiyatı yapmayı çok iyi beceren arsız bir düşman arsız bir münafık sürüsü var karşımızda.
bakın ısrarla yazıyorum bunlar münafıktır.
tüm şii ve aleviler bu yazdığımdan beridir ben bu yazımı o namussuzu spesifik olarak ele almak adına yazdım. alevi ve ya şii olup kaplerini kırdıklarım oldu ise haklarını helal etsinler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar