bugün

uludağ sözlük

Aslında şu an ne yazacağımı bilmiyorum.
Daha doğrusu aslında sizlere ne yazmam gerektiğini bilmiyorum.
Uludağ sözlük ilk açıldığında buraya üye olan kişilerden biriyim ben.
Çok fazla başlık açıp entry gir(e)mesem de, birçoğunuz gibi üretken olamasam da her gün mutlaka uğradığım ve yazılanları okuyup günün stresini attığım bir yer burası.
Bu platformda bulunmaktan, insanların "ya başka işin mi yok, burada vakit öldürüyorsun" lafazanlıklarına aldırmadan, hayatın debdebesinden kaçıp geldiğim yerlerden birisi Uludağ sözlük.
iyi ki varım dediğim.
Birçoğu Galatasaray'lı ve Beşiktaş'lı olan dostlarla amiyane tabirle geyik yapıp eğlendiğim bir yer burası.
Kimi zamanda -belki de benim size yaptığım gibi- yazılanları okuyup hüzünlendiğim bir yer.
Ama bulunmaktan mutluluk duyduğum bir yer.
Yazılanlara bazen üzülsem de, kızsam da...

Annemin vefatının ardından gerek nickaltıma girilen entryler gerekse de mesajlaşma fasilitesi sayesinde atılan mesajlar inanın beni sayısız kez ağlattı.
Benim için her biri bir hazine değerinde olan o yazıların ve mesajların hepsini neredeyse üçer defa okudum.
Sayenizde yalnızlığım, acım, üzüntüm azaldı. Bunu en içten duygularımla söylüyorum.
Birçoğunuzun ortak olarak dile getirdiği gibi sıkıntılarımın bir katre de olsa azalmasının sebebi, bunları sizlerle paylaşmam, sizin engin gönül kapılarınızı "kardeşinize" ardına kadar açmanız ve "kardeşinizin" bunu idrak etmesidir.
Her birinize ne kadar teşekkür etsem az.
Sağolun, varolun arkadaşlarım, dostlarım, ağabeylerim, ablalarım ve kardeşlerim.

inanın bunları yazmak çok zor ama annemin vefatının ardından ayakta kalabilme nedenlerimden birisi de sizin yazdıklarınız, kendi acılarınızdan örnekler vererek bana kudret vermeniz oldu.

Harala gürele içerisinde, yüzleri maskeli yüzlerce insanların laflarını dinlemek yerine sizinle konuşmayı ne kadar çok isterdim bir bilseniz. Anlatamam...

Hayatımın bu "lal" evresinde benim yanımda olan ve bunu gerçekten hissettiren, annemden ve benden dualarını eksik etmeyen, hiç tanımadığım ama aslında hepsini tanıdığım siz Uludağ Sözlük kullanıcılarına binlerce kez şükranlarımı sunarım.
Annenin ölmesi başlığına yazdığım yazıyı eksileyen arkadaşlar dahil Allah hepinizden razı olsun.

AYRICA BAŞTA July4th olmak üzere, validemin kaybına yakın alaka gösterip, acımı sizlerle paylaşma imkanını veren Uludağ Sözlük Moderasyonuna da binlerce kere teşekkür ederim.
Minnettarım.

Bunları bu durumda nasıl yazdım bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki, bu naçizane teşekkür sizin bana yazdıklarınızın yanında yavan kalır. Ama başta da söyledim. Ne yazık ki ben birçoğunuz gibi üretken bir yazar değilim. Üstelik de hayatımdaki güneş tutulmuşken.

Özel mesajlarınızın her birine teker teker cevap vereceğim.Bilmenizi isterim. Ama bir şablon oluşturup onu hepinize forwardlama densizliğini yapmayacağımdan, her birinize ayrı ayrı cevap vereceğimden ve takdir edersiniz ki şu an içinde bulunduğum durumdan mütevellit sizlere geri dönüşüm biraz geç olabilir. Bunun için de affınıza sığınırım.

Beni çok ama çok mutlu ettiniz.
Gözyaşlarımı ve kederimi tebessümle şerbetlediniz.
Allah hepinizden razı olsun.

Kardeşiniz Free Your Mind