bugün
- kabak yemeği vs hamburger9
- 186 boyundaki erkek17
- bursalı erkekler9
- istanbullu erkekler5
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- kürt erkek5
- cezayir erkekği4
- alevi erkek5
- sivaslı yiğidolar6
- erzincanlı erkekler5
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- adıyamanlı erkekler5
- ahmet sezer bey9
- tavuk döner ısmarlayan erkek5
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- 32 yaşına girmek12
- din tartışması7
- izmirli kızlar4
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- antalyalı erkekler4
- nervio'ya aşık olmak5
- gocu27
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- g'i l d'e d l'i l y20
- ben uyuyorum arkadaşlar sevdiğim yazar uyudu da2
- geceye bir tavsiye bırak3
- zengin olsanız ne yapardınız9
- kadının kadından hoşlanması3
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- nervionun merak ettiği yazar19
- terlik giyen erkek5
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- abla deme lazım olur3
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- en büyük korkunuz4
- norveçte bok olsam9
- tek celsede 40 midye dolma yiyemeyen kız2
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- doların düşmesi3
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- avrupalıları sevmemek2
- hayatın öğrettiği şeyler2
- ölüm2
- seat leon fr2
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
- rte'nin fethettiği topraklar6
- nevriye binti gammaz3
asil adi turetskii gambit olan; 1877-1878 osmanli - rus sava$larini konu alan rus yapimi film.
gosterime girdigi donemde yuzuklerin efendisi'nin bile vizyonda olmasina ragmen gi$e rekorlari kirmi$tir.
rusya'da bulundugum donemde arkada$larin gaziyla gitmek istemeye istemeye gidi$imi hatirliyorum. aklimda tabi ki 'bizde ki malkocoglu gibi bi$ey yapmi$lardir, asip kesiyorlardir. moralim bozulmasin' fikri de pek mantikli geliyordu o ara.
kazan'da gosterime girdigi ucuncu gun, bayagi zorlamalarla gittigim film salondan gurur icerisinde & gaza gelmi$ bir durumda ayrilmama sebep olmu$tur. zira filmde turkler, plevne savunması sırasında rusların -kaba tabir afedersiniz-amuna koyuyorlardi.
ozellike enver bey isimli turk casusunun yaptıkları akla hayale sığmayacak cinstendi.
tabi komik yanları da vardı filmin.
--spoiler--
mesela filmin bir bolumunde rusların 'turklerin haberi olmadan, gizli taaruz' diye yola cıkı$ sahneleri gosteriliyordu. tabi bu 'cok gizli taaruz' enver bey tarafından turklere rapor edilmi$ti ki, ruslar tam taaruza geçicekken türk kalesinin top atı$larıyla 'noluyor laan' diye kaçı$maya ba$lamı$lardı. ordaki ifadeler yaran cinstendi. *
--spoiler--
herkesin izlemesi gereken filmlerdendir.
gosterime girdigi donemde yuzuklerin efendisi'nin bile vizyonda olmasina ragmen gi$e rekorlari kirmi$tir.
rusya'da bulundugum donemde arkada$larin gaziyla gitmek istemeye istemeye gidi$imi hatirliyorum. aklimda tabi ki 'bizde ki malkocoglu gibi bi$ey yapmi$lardir, asip kesiyorlardir. moralim bozulmasin' fikri de pek mantikli geliyordu o ara.
kazan'da gosterime girdigi ucuncu gun, bayagi zorlamalarla gittigim film salondan gurur icerisinde & gaza gelmi$ bir durumda ayrilmama sebep olmu$tur. zira filmde turkler, plevne savunması sırasında rusların -kaba tabir afedersiniz-amuna koyuyorlardi.
ozellike enver bey isimli turk casusunun yaptıkları akla hayale sığmayacak cinstendi.
tabi komik yanları da vardı filmin.
--spoiler--
mesela filmin bir bolumunde rusların 'turklerin haberi olmadan, gizli taaruz' diye yola cıkı$ sahneleri gosteriliyordu. tabi bu 'cok gizli taaruz' enver bey tarafından turklere rapor edilmi$ti ki, ruslar tam taaruza geçicekken türk kalesinin top atı$larıyla 'noluyor laan' diye kaçı$maya ba$lamı$lardı. ordaki ifadeler yaran cinstendi. *
--spoiler--
herkesin izlemesi gereken filmlerdendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar