bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı26
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- halife olacağım7
- her şeyden anlayan adam edası4
- her şeye sahip insan mutsuzluğu4
- evliliğin anlamı11
- alexander sörloth3
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- kürtsüz türkiye10
- hilafet gelsin mi6
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- herkese pas veren kız barselonada oynasın3
- beyazconverse nickli yazar erkek mi3
- windows 982
- anın görüntüsü33
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- sophie dee'nin memeleri3
- fenerbahçe15
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- kelly divine ın götü2
- güne bir şarkı bırak2
- beyazconverse birader2
- dünyanın en güzel evi4
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar4
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- gökten çikolata yağması4
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık3
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- nervio hamferdi7
- amerikan kuklası halife2
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- genç atatürkçüler partisi3
- fesli alagavatın gençliği2
- ayak fetişistlerini onurlu yaşama davet2
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- gecekonduda otururken dünyanın en zengini oluverme2
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- atsızcı veletler2
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- hala mansur yavaş'tan medet umanlar var2
- ismet gürbüz4
ferhat bir kuku için dağları delerken bense evin perdelerini astım sözlük...
uzun süre beraber yaşadığım bir hatun vardı, birlikte uyurduk kimi zaman ama ona hiçbir zaman dokunmadım. o da bunu pek istemiyordu keza. ender gelişen osasuna atağı gibi arada yoklasam da kaleye şutum yoktu henüz...
her istediğini yapar, onu mutlu etmeye çalışır ve sürekli şımartırdım. talepleri neredeyse sınırsızdı. bildiğiniz gibi değil ama; resmen boxerdan fırlayan lastik gibi sonu çek çek gelmiyordu. bir gün o kadar uğraştan sonra ufak bir jest yapacağını söylemişti;
perdeleri asmak.
hiç düşünmeden evet diyen dillerimi züksünler. sazan değil aynalı kefal gibi atladım direkt. perdeleri de bana yıkatmıştı ve ıslak ıslak asmamı istiyordu, kıramadım. her ne kadar gavur ölüsünün tezahürü gibi olsa da başladım. kolda derman kalmadığı gibi kalkmak için seferini bekleyen pilotum otomatik pilota geçmiş bu sefer de havalanmadan kuleden iniş izni istiyordu.
en sonunda tüm perdeleri astığımda kan ter içinde kalmıştım. ben duşa giriyorum dedi. ulan halbuki ben yorulmuştum. 5 dakika geçmeden duştan seslendi, sen de gel diye. aman allah ım rüyalarım gerçek oluyordu. çorapları bile çıkarmadan direkt banyoya daldım.
beklemediği bir giriş olsa da ses etmedi, yaklaşmamı istedi. usulca yaklaştım yanına ve arkasını döndü! evet evet evet! rüyalarım gerçek oluyordu.
ve ansızın yerle yeksan edecek o cümle döküldü dudaklarından.
-canım sırtıma kese atar mısın?
+?!
elimde lifle kalakalmıştım. hınçla hamamda master yapmış tellak gibi sırtına sırtına vurmaya başladım lifi, hayvansın diyerek banyodan kovdu.
bense ıslak çoraplarıyla kalakalmış bir mecnundum. o günden sonra ne zaman duşa girsem lifle os1 çekerim sırtına değmesinin yüzü hürmetine o da...
uzun süre beraber yaşadığım bir hatun vardı, birlikte uyurduk kimi zaman ama ona hiçbir zaman dokunmadım. o da bunu pek istemiyordu keza. ender gelişen osasuna atağı gibi arada yoklasam da kaleye şutum yoktu henüz...
her istediğini yapar, onu mutlu etmeye çalışır ve sürekli şımartırdım. talepleri neredeyse sınırsızdı. bildiğiniz gibi değil ama; resmen boxerdan fırlayan lastik gibi sonu çek çek gelmiyordu. bir gün o kadar uğraştan sonra ufak bir jest yapacağını söylemişti;
perdeleri asmak.
hiç düşünmeden evet diyen dillerimi züksünler. sazan değil aynalı kefal gibi atladım direkt. perdeleri de bana yıkatmıştı ve ıslak ıslak asmamı istiyordu, kıramadım. her ne kadar gavur ölüsünün tezahürü gibi olsa da başladım. kolda derman kalmadığı gibi kalkmak için seferini bekleyen pilotum otomatik pilota geçmiş bu sefer de havalanmadan kuleden iniş izni istiyordu.
en sonunda tüm perdeleri astığımda kan ter içinde kalmıştım. ben duşa giriyorum dedi. ulan halbuki ben yorulmuştum. 5 dakika geçmeden duştan seslendi, sen de gel diye. aman allah ım rüyalarım gerçek oluyordu. çorapları bile çıkarmadan direkt banyoya daldım.
beklemediği bir giriş olsa da ses etmedi, yaklaşmamı istedi. usulca yaklaştım yanına ve arkasını döndü! evet evet evet! rüyalarım gerçek oluyordu.
ve ansızın yerle yeksan edecek o cümle döküldü dudaklarından.
-canım sırtıma kese atar mısın?
+?!
elimde lifle kalakalmıştım. hınçla hamamda master yapmış tellak gibi sırtına sırtına vurmaya başladım lifi, hayvansın diyerek banyodan kovdu.
bense ıslak çoraplarıyla kalakalmış bir mecnundum. o günden sonra ne zaman duşa girsem lifle os1 çekerim sırtına değmesinin yüzü hürmetine o da...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar