bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- from gold from dust12
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- gurbet3
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- çin'e demokrasi gelsin10
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- rujlu kadınla öpüşmek5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları48
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- vajinanın iç sıcaklığı10
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- recep tayyip erdoğan27
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- burna tuzlu su çekmek6
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- silikon memenin patlaması10
- adalet ve kalkınma partisi4
- nervio23
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız2
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı3
- seni terkedeceğim4
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- ekrem imamoğlu6
- kopya çekmenin etiği5
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- gocu19
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- iyi dostlar biriktirdim7
- radiohead seven kız3
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- seni çok özledim3
- gecenin ilerleyen saatlerinde soğuk kahve içmek2
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- fatma betül sayan kaya59
- sümük fetişi3
- bastırılmış üzüntü4
- yazarların akşama dair planları9
- duvardaki kafam kadar örümcek4
Pek bir espirisi olmayan, basit bir krepin üzerine nutella sürüp meyve doldurularak yapılan, kotu olmayan ama öyle ahım şahım güzel bişeyde olmayan idare eder tatlı.... Şeklinde tanımlıyordum bakırkoy abbas waffleda yediğimde. Ancak ataşehirdeki abbas waffleda yiyince bunun da biraz ustalık gerektirdiğini anladım.
Bi kere bu tatlı öyle sandviç olarak falan yenmez. Tabağından parça parça gömmek en güzeli. Ataşehir abbasta tam bir rezaletti. Ekmeği ufacıktı. Self servisti. Az bi nutella sürdü. iki üç parça muz çilek kivi koyup sardı verdi elimize.
Beş kişi gittik. Beşimiz de yemeyi beceremedik. Götünden başından aktı elimizi yüzümüzü buladık hep. Ekmek ufacık olunca içindeki üç beş parça meyveyi zaptedemiyorsun amk.
Yapan sikik herife "usta bunun olayı tabakmış. Sandviç olmuyor bu" dedim. "Onu sıcak yiyeceksin" diye cevap verdi siktiğimin herifi. Amcık sıcak yiyince akmıyo mu?
Gerçekten ben böyle bi rezalet görmedim. Pek temiz bir yer de değildi zaten.
Zaten kendim olaam kırk yıl yemesem waffle yemek istemem. Ama waffleı abartmanın bokunu çıkaran, bunu yemenin elitlikte bir çığır olduğunu düşünen keko bir arkadaşım "hadi waffle yiyelim, hemde abbastan yiyelim" dedi diye gittik.
Bir daha sikseler Ataşehir abbastan yemem. Bakırköy'deki en azından bol kepçeydi ve tabakta getiriyordu. Bakırkoyde de 13 lira verdim. Önüme iddia kuponu gibi bir kağıt getirdi. Doldur ne istiyorsan dediler. Gelen tabak görsel olarak şölendi açıkçası. Yok yoktu. Ataşehirdeki ise nutelladan kısmış, ekmekten kısmış, tabaktan bile kısmış. Görselliğiyle insanı kendine çeken bu dandik tatlıyı en rezil şekilde yemek, kendini nutellalı ekmek yiyormuş gibi hissedenler ataşehir abbas wafflea gitsin.
Bi kere bu tatlı öyle sandviç olarak falan yenmez. Tabağından parça parça gömmek en güzeli. Ataşehir abbasta tam bir rezaletti. Ekmeği ufacıktı. Self servisti. Az bi nutella sürdü. iki üç parça muz çilek kivi koyup sardı verdi elimize.
Beş kişi gittik. Beşimiz de yemeyi beceremedik. Götünden başından aktı elimizi yüzümüzü buladık hep. Ekmek ufacık olunca içindeki üç beş parça meyveyi zaptedemiyorsun amk.
Yapan sikik herife "usta bunun olayı tabakmış. Sandviç olmuyor bu" dedim. "Onu sıcak yiyeceksin" diye cevap verdi siktiğimin herifi. Amcık sıcak yiyince akmıyo mu?
Gerçekten ben böyle bi rezalet görmedim. Pek temiz bir yer de değildi zaten.
Zaten kendim olaam kırk yıl yemesem waffle yemek istemem. Ama waffleı abartmanın bokunu çıkaran, bunu yemenin elitlikte bir çığır olduğunu düşünen keko bir arkadaşım "hadi waffle yiyelim, hemde abbastan yiyelim" dedi diye gittik.
Bir daha sikseler Ataşehir abbastan yemem. Bakırköy'deki en azından bol kepçeydi ve tabakta getiriyordu. Bakırkoyde de 13 lira verdim. Önüme iddia kuponu gibi bir kağıt getirdi. Doldur ne istiyorsan dediler. Gelen tabak görsel olarak şölendi açıkçası. Yok yoktu. Ataşehirdeki ise nutelladan kısmış, ekmekten kısmış, tabaktan bile kısmış. Görselliğiyle insanı kendine çeken bu dandik tatlıyı en rezil şekilde yemek, kendini nutellalı ekmek yiyormuş gibi hissedenler ataşehir abbas wafflea gitsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar