bugün
- nasıl birisiniz10
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler4
- kız kardeşlerim5
- napıyorsunuz9
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- kronik işsiz3
- 5 ekim 20264
- ok mesajına cevap veren erkek7
- sözlük gıybeti12
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi3
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- hangi tatlısınız10
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması3
- yazarların feyk nick sayısı3
- trip atmak3
- iyi niyetli olmak2
- gunluklerim aylik olmus11
- futbol20
- uefa uluslar ligi14
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- geceye bir tespit bırak5
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- arkadaşlar naber ya8
- pazartesi6
- anın görüntüsü21
- fatma betül sayan kaya44
- psycho killer2
- adana osmaniye depremleri ve uzman uyarısı3
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- akp seçmeni16
- the merich7
- brezilya2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı4
- yazarların güncel flört listesi7
- mesajlaşırken btw yazmak9
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- tabilanmanyak2
- arkadaşlar ben sapık mıyım3
- ekim5
- allah5
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- şiiri ayak kokan kadın2
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
- sırbistan2
- sözlük yazarlarının istediği çocuk sayısı3
- hollanda2
ağır konusucam ama bunu hakettiniz artık.
neymiş efendim türkiyenin en yobaz iliymis, neymiş çorba içmiş 40 lira istenmiş, neymiş barlar sokağında 5 kafesi varmiş kızla girersen herkes bakarmis.
ulan dengesiz tipler, türkiyenin en yobaz ili dediğiniz yerde yıllardır yaşıyorum ben,
bu şehirde bundan 15 yıl önce mini etek giyen birine nasıl laf yaptıklarını, herkesin şaşkın şaşkın baktığını gözlerimle gördüm, evet.
ama bugün etek şort her neyse giyen birine ters bakan birini gösterin adımı değiştirmeyi kabul ediyorum.
neymiş ramazan da çorba içmiş çorbacı dövecekmis.
ulan ramazanın neredeyse yarısı oruç tutamadim, çoğunda dışarıda yemek zorunda kaldım, bir çok çorbacı da da içtim buyük yerler de de yedim, neden bana bu amk şehrinde size yapılan muammele yapılmadı çok ama çok merak ediyorum?
ulan kapalı dükkandan çok açık dükkan vardı ramazanda kimi yiyosunuz siz?
bütün cafeler lokantalar alayına doluydu, gidip en ücra köşedekine mi oturdunuz?
sucukluyumurta misin nesin birader sakaryayi iyi bilirim diye geciniyon dünyadan bi habersin, barlar sokağının isminin eskiden kaldığını bilmeyen tek sakaryalısın heralde. bir sürü bar var git birine otur boş muhabbet yapma.
seni yanında kız varken iyi bi dövdüler heralde başka türlü açıklaması olamaz bu karın agrinin.
yıllardır sakarya için hep karalama yapılır, fakat yıllardır aksini savunurum. ben kimseden görmediğim fedakarliklari, iyilikleri bu sehirin insanlarından gördüm. gördüğümü bilir konuşurum.
edit: barlar sokağında bar olmadığını sağır sultan biliyo be kürt.
neymiş efendim türkiyenin en yobaz iliymis, neymiş çorba içmiş 40 lira istenmiş, neymiş barlar sokağında 5 kafesi varmiş kızla girersen herkes bakarmis.
ulan dengesiz tipler, türkiyenin en yobaz ili dediğiniz yerde yıllardır yaşıyorum ben,
bu şehirde bundan 15 yıl önce mini etek giyen birine nasıl laf yaptıklarını, herkesin şaşkın şaşkın baktığını gözlerimle gördüm, evet.
ama bugün etek şort her neyse giyen birine ters bakan birini gösterin adımı değiştirmeyi kabul ediyorum.
neymiş ramazan da çorba içmiş çorbacı dövecekmis.
ulan ramazanın neredeyse yarısı oruç tutamadim, çoğunda dışarıda yemek zorunda kaldım, bir çok çorbacı da da içtim buyük yerler de de yedim, neden bana bu amk şehrinde size yapılan muammele yapılmadı çok ama çok merak ediyorum?
ulan kapalı dükkandan çok açık dükkan vardı ramazanda kimi yiyosunuz siz?
bütün cafeler lokantalar alayına doluydu, gidip en ücra köşedekine mi oturdunuz?
sucukluyumurta misin nesin birader sakaryayi iyi bilirim diye geciniyon dünyadan bi habersin, barlar sokağının isminin eskiden kaldığını bilmeyen tek sakaryalısın heralde. bir sürü bar var git birine otur boş muhabbet yapma.
seni yanında kız varken iyi bi dövdüler heralde başka türlü açıklaması olamaz bu karın agrinin.
yıllardır sakarya için hep karalama yapılır, fakat yıllardır aksini savunurum. ben kimseden görmediğim fedakarliklari, iyilikleri bu sehirin insanlarından gördüm. gördüğümü bilir konuşurum.
edit: barlar sokağında bar olmadığını sağır sultan biliyo be kürt.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar