bugün

kuran ve bilim

eğer amacınız newton, aristoteles ve einstein gibi bilimadamlarının buluşları ile kur'anı kanıtlamaksa buna komedi derler. eğer bir insan kur'an'ı ilk duyduğu ve okuduğu birkaç dakika içinde imana yatkınsa, tarık=pulsar gibi denklemlerden yola çıkarak imanını arttırabilir bu zaten onun inanca meğilli olmasıyla alakalıdır. adı üstünde, kur'an yani islam yani allah inancı "inançtır" ötesi değil.

hiçbir ayetin inanmayan bir kişi için bilimsel bir kanıtı yoktur, olamaz da!

islam veya başka bir iddianın (dinin) gerçek olup olmadığı ancak mahşer gününde anlaşılacaktır. vaadedilen ve herşeyin açıklığa kavuşulduğu söz, mahşer sözüdür. o gün herşey kanıtlanana kadar ya inanırsınız ya da inanmazsınız! bu bilimle islam'ı kanıtlama furyası son 5-10 yılda aldı başını gidiyor. bu kadar saçma sapan bir uğraş olamaz.

nasıl bir kafanın ürünüyse, bu adamlar beni bunları söylediğim için yobaz veya kafir ilan edebiliyor. bu ayetleri okursun, nefsi, imtihanı anlarsın ondan sonra zaten inanmak için bilimsel kanıta falan ihtiyaçta duymazsın. mevzu bahis dinin tanrısı (allah) ısrarla siz onların üzerine bekçi değilsiniz demesine rağmen sürekli bir inanmayan kişiye, kendisinin inandığı şeyi kanıtlamaya çalışan bu furya boş iş furyasıdır. yobaz, mezhepçi, hadisçiler vardı şimdi bi de bilimciler çıktı.
güncel Önemli Başlıklar