öztürk

tam adı Öztürk ilmaz olan sanatçımız sanki öztürk yılmaz olacakmış ancak nüfus memuru mağduru olmuş gibi. hayır o değil de neden çıkış ismi diye sadece öztürk'ü kullanırsın bilader, soyadını da kullansana. sonucta mor ve ötesini aklımızda tutabiliyoruz da seni mi hatırlayamayacağız! milyonlarca öztürk arasından resmi web siteni nasıl bulacağız. çok müşkül durumda kaldık....sesi ve sesinin renklerini kullanış tarzıyla türkiyedeki enlerden olduğunu düşünmekteyim. ayrıca son albümündeki söz ve müziklerin hepsinin kendisine ait olmasıyla hanesine +100 bonus yazıyor, beste ve müzikler üstünde biraz daha çalışmasını salık veriyoruz. zira bazen bir önceki şarkıyı dinliyormuş gibi oluyor insan.
son albümünden öne çıkan parçalar: aldırma, gülümse, tuzak, sır, karşı koymam, ben uyurken, yudum. evet, 11 şarkıdan 7si öne çıkıyor. sıra kimde emperyalizm karşıtı bir şarkı ama ben
bu tür şarkılara bir sonraki albümünde ağırlık vermesini diliyorum.
efendim, bir diğer konu ise, gene son albümünün kapak seçimi. o nedir yahu '90lardaki kıytırık popçuların kapağı gibi. oldu mu öztürk oldu mu bu şarkılara, bu kapak uydu mu?!!
özlem tekinin sesini kullandığı için de kendisine +rep veriyoruz..

Diskografisi:
'97 - Güneş sensiz doğacak
'03 - vasiyet
'07 - öztürk

bonus track : http://www.ozturkilmaz.com/ - çok yakında!