bugün
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- 2000 yılında dünya nasıl olacak3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- ilk türettigim sözcük2
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı4
- ismail kartal27
- lastik değiştirmeyi bilmeyen erkek2
- islamda kadın3
- haşlanmış yumurta4
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- karınızı kucağınızda taşır mısınız13
- platon un mağara alegorisi9
- sessiz konusan insan2
- ona bir şey söyle5
- güne iyi başlamak2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- ey insan8
- misafir gelecek diye temizlik yapmak6
- anın görüntüsü29
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- openai'ın yapay zekasının kontrolden çıkması3
- kiraz cicegi kolonyasi28
- parasetamol2
- karanlıkta bi şey var hissi9
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- dünya iyi midir9
- çorapların tek eşleşme sorunu2
- flört11
- kızılay avm11
- kendini çok önemli sanan yazar14
- 6668
- jennifer lawrance8
- match sonrası ilk mesaj algoritması3
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- ağır müslüm gürses sözleri9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- fenerbahçe18
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
allah'a değil de abd'ye taptığını ikrar eden emperyalizm hizmetkarı fethullah gülen * müridi fethullahçı'ları hiçkimse ile bir tutmayan, bilakis yaşam buldukları o ihanet kuyusunu ibretle izleyen neşeli yazar.
bağımsız türkiye cumhuriyetini yıkmak ve emperyalizme kul etmek için büyük ortadoğu projesini hazırlayanların koynuna, gözleri tamamen kapalı bir halde soyunup giren, bedenini ve ruhunu şeytana teslim eden zavallı birini ve onu izleyen memleket duygusundan yoksun münafık bir güruhu, aklıselim hiç kimse "inancı doğrultusunda ibadet eden dindar insanlarla" aynı kefeye koymaz, koyamaz. vicdan buna mani olur.
alımlı bir islama iman etmeyen ve ılımlı islam gibi ucubeler yolunda evangelist çıkarlarına kendini meze eden ingiliz hizmetkarı said i kürdi; abd hizmetkarı fethullah gülen ve onların dalkavuk nursuz rahip ve rahibesi gölgeler için geliyor:
"Büyük olmak için hiç kimseye dalkavukluk etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin..."
"Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklalden mahrum bir millet, medeni insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye layık sayılamaz."
"Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım ilim ve akıldır."
bağımsız türkiye cumhuriyetini yıkmak ve emperyalizme kul etmek için büyük ortadoğu projesini hazırlayanların koynuna, gözleri tamamen kapalı bir halde soyunup giren, bedenini ve ruhunu şeytana teslim eden zavallı birini ve onu izleyen memleket duygusundan yoksun münafık bir güruhu, aklıselim hiç kimse "inancı doğrultusunda ibadet eden dindar insanlarla" aynı kefeye koymaz, koyamaz. vicdan buna mani olur.
alımlı bir islama iman etmeyen ve ılımlı islam gibi ucubeler yolunda evangelist çıkarlarına kendini meze eden ingiliz hizmetkarı said i kürdi; abd hizmetkarı fethullah gülen ve onların dalkavuk nursuz rahip ve rahibesi gölgeler için geliyor:
"Büyük olmak için hiç kimseye dalkavukluk etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin..."
"Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklalden mahrum bir millet, medeni insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye layık sayılamaz."
"Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım ilim ve akıldır."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar