bugün
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- herkes yatsın iyi geceler9
- ölmeyi dilemek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kabataş olayı görüntüleri8
- en sevilmeyen ev işleri3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğuzhan uğur12
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- velvet13
- slavko vincic15
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- aklını yitirmek4
- horoz hayası çorbası5
- nervio11
- ispanya20
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bira cips6
- 2026 dünya kupası25
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- tememda kenka nalaka10
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- laptop5
- manyak olmaya karar verdim9
- manifest grubu3
- aga be şarkılar5
- acıktım ben3
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- futbol14
içme sebebi bağımlılıktır. bence daha çok psikolojiktir. çünkü sigarayı bırakan kimse eli ayağı titreyip krizlere girdiği için tekrar başlamaz. belki başına ağrı girenler olabilir ama bu o kadar da etkili değildir. genelde kendini motive edememekten tekrar başlar. hatta bazı insanlar var ki çok erken yaşta ölmeyi isteyip bu yüzden sigaranın zararlarını göz ardı ederler. bir diğer garip kesim de, çok ilginçtir erkekliğine yediremez. hakikaten var bunlar, 6 ay sigarayı bırakıp da eski arkadaşlarının yanına gidince "bıraktım" diyemeyip tekrar başlayanlar vs.
başlama sebebiyse genelde özentilik olsa bile çevre baskısıyla başlayanlar da var. eskilerden daha çocukken amcasının/dayısının zoruyla başlayanlar falan var. öyle işte, bir de sigara her duyguyla iyi gider. mesela ani bir şeye üzülen adam da sigara yakar, ani bir mutluluğa sahip olan insan da sigara yakar. keşke içmesek ama ne yapalım?
başlama sebebiyse genelde özentilik olsa bile çevre baskısıyla başlayanlar da var. eskilerden daha çocukken amcasının/dayısının zoruyla başlayanlar falan var. öyle işte, bir de sigara her duyguyla iyi gider. mesela ani bir şeye üzülen adam da sigara yakar, ani bir mutluluğa sahip olan insan da sigara yakar. keşke içmesek ama ne yapalım?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar