bugün

ırkçı

Çok ilginçtir bu azgın liberaller, bu iflah olmaz komünistler, bu demokrat faşistler veyahut vahabi müslümanları Irkçılığı tü kaka olarak göstermektedir. Bahsettiğiniz Irkçılık kan olarak, soy olarak veya aidiyet anlamında bağlı bulunulan topluluğa koşulsuz bağlılığa atfedilen hakaret anlamındaysa kusura bakmayın yapacağınız tanımı, sizin iflah olmaz hümanizm şovenizminizi, tatlı su solculuğunuzu sikeyim. Eğer Hüseyin Nihal Atsız, Nejdet Sancar veya Mustafa Kemal Atatürk 'ün savunduğu Irkçılıktan bahsediyorsanız bu Türk Irkçılığı anlamak istediğiniz anlamda bir ırkçılık değildir. Türk ırkçılığını Alman Nazizm'i ve italyan Faşizm'i ile karıştırmayın. Türk ırkçılığı devletin önemli mevkilerine sadece Türk soylu olanları getirmek. Örneğin; Askeriye, Başbakanlık. Türk soyundan olan kişilerle evlenmek, Türk ırkının üstünlüğüne inanmak, Türkler arasında din, mezhep, boy ayrımı yapmamak ve ülkede Türk töresini hakim kılmaktır. Budur Türk Irkçılığı. Ama sen ırkçılık derken kendi görüşünden başkasına tahammül edemeyen, Stalin, Lenin komünizmi gibi Katyn ormanında 22000 kişiyi tek seferde öldürebilecek bağnazlığı, Kuteybe gibi Talkan'da Curcan'da 24000 metre yol üzerine her bir metreye karşılıklı darağacı diktirerek Türklerin asılmasını emreden yağmacı müslümanlığı kastediyorsan bak onda sana katılırım. Ama Türk Irkçılığında şu vardır. Bir Türk. Gagauzya'da yaşıyorsa Hristiyan inanca sahip olabilir. Eğer Çin'deyse Manheizm'e, Budizm'e inanabilir. Hatta israil'e göçmüş bir yahudi de olabilir. Veya dinini en ince ayrıntısına göre yaşayan Müslüman'da olabilir. inanmayabilir de. Kimse karışamaz. Çünkü Türktür. Ama kan bağıyla, ama vatandaşlık bağıyla bu adam Türkiye Cumhuriyeti Devleti veyahut başka bir Türk Devleti vatandaşlığına haiz bir bireydir. ister alır maaşını sosyalist düşünceyle eşit olarak dağıtır, ister dilencidir, ister Forbes listesinde ilk 100 içerisinde şirket sahibi zengin biridir. TÜRKTÜR. Bu adamın yaşadığı yerde kuralları ALMAN, GÜRCÜ, ARAP, KÜRT BE LiR Li YE MEZ! Çünkü değer yargıları aynı değildir.

Bak arkadaşım. Dünya üzerinde maddi çıkarın olduğu her yerde çıkar çatışması olacaktır. Yaşayan tüm canlıların doğasıdır bu, yaşamın doğasıdır. Yani bir penguen bile yiyecek için diğer penguenle savaşıyorken tüm insanların barış içinde yaşadığı, sınırsız, çiçek kokulu dünyada yaşam hayali 1970 hippilerinin bile göremeyeceğini bildiği bir şeydir. işte bu çıkar çatışmalarının olduğu yerde insanoğlunun kendi aidiyetini koruması iç güdüsünden daha doğal ne var? Ulan kafasını siktiğimin beyinsizi, Senin evine birisi gelip "bundan sonra bu evin reisi benim, artık evin hanımı da bana ait çocuğunu da istersem s.ker istersem döverim." dese sen tamam mı dersin?

Vardır ama sizde bu mide. Irkçı = Beyinsiz miş. Bak sana bir şey söyleyeyim. Bunu söyleyen şahıs bugünün demokratı HDP'li, kürdo değilse ben de bir şey bilmiyorum. Lan bu adam Kürt ırkçılığı yapıyor normalde sözlükte gelip ırkçılık = beyinsiz yazıyor. Neyse bişey demiyorum şimdilik.

Tanımı tekrar ediyorum.

Türk ırkçılığını Alman Nazizm'i ve italyan Faşizm'i ile karıştırmayın. Türk ırkçılığı devletin önemli mevkilerine sadece Türk soylu olanları getirmek. Örneğin; Askeriye, Başbakanlık. Türk soyundan olan kişilerle evlenmek, Türk ırkının üstünlüğüne inanmak, Türkler arasında din, mezhep, boy ayrımı yapmamak ve ülkede Türk töresini hakim kılmaktır...
güncel Önemli Başlıklar