bugün

31 çekerken yakalanma anıları

Gayet normaldir.

Ama bunların en kötülerinden biri vardır ki, o da aile büyüklerinin de büyüklerine yakalanmak. Özellikle babaanne ve anneannelere. Ha ben de çıkarmamıştım Genarali, ayrıca güzel bir bahanem vardı. Daha başlamamıştı videoda olaylar, sadece öpüşüyorlardı (çıplak da değillerdi şansa bak, soft izliyordum ). Ha birde video neredeyse tüm ekranı kaplıyordu yanda reklamlar da yoktu. Daha önce Game of Thrones izlediğimi içinde böyle sahnelerin de olabileceğinden bahsetmiştim. Babaannem içeri girince hazırlıklıydım yani. Bahaneler sıralandı. Ha üstüne birde birşey yokmuş gibi normal normal konuşuyordum. O yüzden yanlış da anlaşılmadı. Yırttım o bakımdan.

Normalde asla yakalanmadım, çektikten sonra geriye kalan izler beni anneme ele vermişti. Çok utanmıştım ama, ailem normal karşılayınca rahatlamıştım. Daha sonra bunların ortalık yerde espirisi yapılıyor, ince laflar sokuluyor o ayrı bir utanç

Ha geçmişte de vardı, şimdi de var ayrıca ilk gördükleri birşey değil. Eğer kendi odanızsa ve çat kapı giriyorlarsa utanması gereken siz değilsinizdir, sonuçta size ait özel bir mekan.
güncel Önemli Başlıklar