bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı55
- milli maçı izlemeyen erkek23
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması4
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı6
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- avustralya7
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- bir kızı doyurmak7
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- uysaljakoben9
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- kadınlar neyden hoşlanır8
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- bir şeyler söyle9
- türkiye11
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- avustralya 0 türkiye 75
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- berhan şimşek2
- avustralyalıların iri yarı olması5
- bizim çocuklar2
- futbol6
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- vincenzo montella6
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- kemalizm3
- kerkük türküleri2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- avustralya milli futbol takımı4
- yunan adalarına gitmek2
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- kızımız olacaktı2
- zall yüzünden gol yememiz5
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- devlet bahçeli2
- arda güler5
- çok fena boşladım3
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- ruh eşin nerede3
- çaylak yazarlara temiz iç çamaşırı götürme timi2
Hep sen benim için uzun ve güzel yazılar yazdın. Benim senin gibi bir yeteneğim yok benim yazdıklarım bir yerde tıkanır hep. Ama içimden bugün yazmak geliyor uzun uzun biliyorum seninkiler kadar anlamlı olmayacak bilmem görüp okur musun?
Seninle tanıştığım günden beri bana yüz vermesende sen benimdin. Hani bi laf var ya sen istediğin kadar beni tanıma arkadaşlarım seni görünce enişte diyor hah öyle senide herkese anlattım durdum. Evet beni ilk başta esprilerinle etkiledin hep o kadar çok güldürdün ki gözümden yaş gelene kadar. Seni hep espri yapan goygoycu biri olarak hayal ettim. Ta ki sen beni farkedip konuşana dek. Meğer ne kadar olgun ve harika biriymişsin. Nasıl bir kalbin var senin tanımadığına bile kıyamıyorsun. Senin en çok merhametini sevdim. Merhamet bir adama yakışan en güzel şey. Samimiyetini sevdim, kırmaktan, incitmekten korkmanı sevdim ve daha bir sürü şey. Ben senin kadar becerikli değilim bu işlerde biliyorum ama içimden geldi. Keşke aramızda hiç engel olmasaydı belki her şey harika olurdu. Sen engellere rağmen o kadar güzelsin ki o kadar özlenilesin ki... O gülen yüzün hiç solmasın olur mu sen hep gül, güldür mutluluk seni hiç terketmesin adam...
Seninle tanıştığım günden beri bana yüz vermesende sen benimdin. Hani bi laf var ya sen istediğin kadar beni tanıma arkadaşlarım seni görünce enişte diyor hah öyle senide herkese anlattım durdum. Evet beni ilk başta esprilerinle etkiledin hep o kadar çok güldürdün ki gözümden yaş gelene kadar. Seni hep espri yapan goygoycu biri olarak hayal ettim. Ta ki sen beni farkedip konuşana dek. Meğer ne kadar olgun ve harika biriymişsin. Nasıl bir kalbin var senin tanımadığına bile kıyamıyorsun. Senin en çok merhametini sevdim. Merhamet bir adama yakışan en güzel şey. Samimiyetini sevdim, kırmaktan, incitmekten korkmanı sevdim ve daha bir sürü şey. Ben senin kadar becerikli değilim bu işlerde biliyorum ama içimden geldi. Keşke aramızda hiç engel olmasaydı belki her şey harika olurdu. Sen engellere rağmen o kadar güzelsin ki o kadar özlenilesin ki... O gülen yüzün hiç solmasın olur mu sen hep gül, güldür mutluluk seni hiç terketmesin adam...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar