bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı8
- bir erkeğin aşko demesi5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- diamond bosphorus27
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek3
- biraz şımardım6
- çağımızın hastalığı8
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- acıyo diyen kız4
- nickten isim tahmini yapmak72
- cem dizdar2
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- seri gizli artı oy veren melek15
- gammaz çetesi7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- aykirikadin2
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- yan ma leley yan ma leyyo3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- hayattan zevk alamamak17
- ferrasini satan yazar2
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- götelek turşusu3
- ioçk'nın müziği5
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- eski sevgilisinin adını sözlükte anan yazar2
- arkadaşlar hoşçakalın4
- clean code alışkanlığı2
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- hava ne kadar güzel ya3
- mutsuzluğun en büyük nedeni16
- hikayeyi devam ettir25
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- biber dolması olsa da yesek7
- g'i l d'e d l'i l y26
yapacak tanım bulamıyorum arkadaş.
olayı özetlemek gerekirse yüzsüzlük yaparak bu sene iyi kötü tanıdığım herkesten ufak bir yılbaşı hediyesi istedim, başkaları da istemesin diye ne istediğimi yazmıyorum, maddi olarak pek bir şey sayılmaz, gece dışarı çıktığınızda bir bira alamayacağınız bir fiyatı var, yani maddi olarak zor durumda bırakan bir şey değil. fikir enteresandı, istenen şey de enteresan olunca hadi dedim bu sene tanıdıklarımdan bunu isteyeyim.
- aloo bana bak yılbaşı hediyesi istiyorum
+ ne istiyosun?
- işte şundan ama şöle düşünerek alıcaksın, bi de hediye paketi yapacaksın, paket değil de rafya kağıdıyla yapsan da olur.
+ yok ya, sen bana ne alacaksın?
- ne istiyosun?
+ alırım ama bi şartla
- neymiş
+ sen de bana onun dört kat büyüğünü al.
- tmm vazgeçtim, istemiyorum =)
işte genelde insanlarla olan muhabbetim bu oldu, genelde derken aşağı yukarı 100 kişiden istediysem yılbaşından önce 45 tane kadar olacak elimde, geri kalan 55 kişi bu muhabbeti yaptı, ben de vazgeçtim tabi, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü, kalsın. zaten karşılığını yapıcaz dimi, hemen sen bana ne alacaksın demenin ne alemi var?
bazıları ankara dışında, aslında benim asıl istediklerim onlardandı, başka şehirlerden olsun diye. şimdi nick vererek teşhir etmek istemiyorum, ama kendisi sözlük yazarı, genelde 'sessiz harf'ler kullanır yazılarında, neyse, inatla göndermiyorum dedi, yani üşengeçliğinden ya da parası olmadığından falan değil, sırf gıcıklık olsun diye. başka biri üşeniyorum, üşenmezsem yollarım dedi, başka biri çok anlamsız buldu vs..
işte bir akşam merih'le konuşuyoruz msn'de, hediye istiyorum dedim, ne hediyesi? yılbaşı hediyesi. ne istiyorsun? şundan.
bir akşam konuşuyoruz dediğimde çarşamba akşamı mı ne. bugün cuma.
eve geldim şimdi, kargo gelmiş. adam hediyeyi almayı bırak, postayla bile değil, aps mi neyse hızlı gelen şeyle göndermiş. hizmetin adını bilmiyorum gelince kendisi yazsın *
ankara dışından ilk hediyem gelmiş oldu, hem de daha tanışma fırsatını bulamadığım bir insandan.
dedim ya, yapacak tanım bulamıyorum.
ama silinmesin tanımı yapalım: yobazların korkulu rüyası, süper şahsiyet.
not: hediye aldığı için yazıyorum sanılmasın, ben bu adam hakkında zaten hep böyle düşünüyordum, önceki entrylerim referanstır.
ama senelerdir arkadaşım dediğim insanlar karşılık almadan olmaz derken adam taaa nereden üşenmemiş yollamış..
tabi derim o zaman. bön bön bakma. sen yolladın mı bana?
olayı özetlemek gerekirse yüzsüzlük yaparak bu sene iyi kötü tanıdığım herkesten ufak bir yılbaşı hediyesi istedim, başkaları da istemesin diye ne istediğimi yazmıyorum, maddi olarak pek bir şey sayılmaz, gece dışarı çıktığınızda bir bira alamayacağınız bir fiyatı var, yani maddi olarak zor durumda bırakan bir şey değil. fikir enteresandı, istenen şey de enteresan olunca hadi dedim bu sene tanıdıklarımdan bunu isteyeyim.
- aloo bana bak yılbaşı hediyesi istiyorum
+ ne istiyosun?
- işte şundan ama şöle düşünerek alıcaksın, bi de hediye paketi yapacaksın, paket değil de rafya kağıdıyla yapsan da olur.
+ yok ya, sen bana ne alacaksın?
- ne istiyosun?
+ alırım ama bi şartla
- neymiş
+ sen de bana onun dört kat büyüğünü al.
- tmm vazgeçtim, istemiyorum =)
işte genelde insanlarla olan muhabbetim bu oldu, genelde derken aşağı yukarı 100 kişiden istediysem yılbaşından önce 45 tane kadar olacak elimde, geri kalan 55 kişi bu muhabbeti yaptı, ben de vazgeçtim tabi, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü, kalsın. zaten karşılığını yapıcaz dimi, hemen sen bana ne alacaksın demenin ne alemi var?
bazıları ankara dışında, aslında benim asıl istediklerim onlardandı, başka şehirlerden olsun diye. şimdi nick vererek teşhir etmek istemiyorum, ama kendisi sözlük yazarı, genelde 'sessiz harf'ler kullanır yazılarında, neyse, inatla göndermiyorum dedi, yani üşengeçliğinden ya da parası olmadığından falan değil, sırf gıcıklık olsun diye. başka biri üşeniyorum, üşenmezsem yollarım dedi, başka biri çok anlamsız buldu vs..
işte bir akşam merih'le konuşuyoruz msn'de, hediye istiyorum dedim, ne hediyesi? yılbaşı hediyesi. ne istiyorsun? şundan.
bir akşam konuşuyoruz dediğimde çarşamba akşamı mı ne. bugün cuma.
eve geldim şimdi, kargo gelmiş. adam hediyeyi almayı bırak, postayla bile değil, aps mi neyse hızlı gelen şeyle göndermiş. hizmetin adını bilmiyorum gelince kendisi yazsın *
ankara dışından ilk hediyem gelmiş oldu, hem de daha tanışma fırsatını bulamadığım bir insandan.
dedim ya, yapacak tanım bulamıyorum.
ama silinmesin tanımı yapalım: yobazların korkulu rüyası, süper şahsiyet.
not: hediye aldığı için yazıyorum sanılmasın, ben bu adam hakkında zaten hep böyle düşünüyordum, önceki entrylerim referanstır.
ama senelerdir arkadaşım dediğim insanlar karşılık almadan olmaz derken adam taaa nereden üşenmemiş yollamış..
tabi derim o zaman. bön bön bakma. sen yolladın mı bana?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar