bugün
- türkiye'ye en uygun yönetim şekli islami komünizm3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- arkadaşlar nasılsınız11
- bana gel film izleriz diyen erkek15
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler7
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil6
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi18
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam5
- anın görüntüsü10
- gratisin içini merak etmek5
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri5
- cansever18
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- kendine bir soru sor5
- mekke anlaşması11
- simko317
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- kütleçekim pili2
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- insan sevmemek6
- kavalali mehmet ali pasa3
- komik biri olmak2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- sözlüğün kırbacı5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- pazar günü evde oturan insan4
- kafamın içindeki sesler5
- futbol24
- bir sözlük kızını yatağa atmak2
- ip atlayan erkek2
- hewal ebo9
- sözlükte kavga oluyor hissi5
- kadınlar denizi3
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- ders çalışmanın bazen iyi hissettirmesi2
- tavuk pilav4
- acı yiyen insan2
- sarapci koala7
- pkklı anaları3
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- galatasaray daikin den libero takviyesi2
- günlük tutan erkek13
- işerken hapşırmak3
- uçan tekne2
- komik olmayan komedyen3
- vahşi batı2
- yarım kokoreç'in 300 tl olması2
yarmaz aksine herc-ü merc ettiğin edvara da yetmez bunların özüne...
aşkım müzik
aynı anda hem aristokrat hem de dogmatik düşünce yapıları ve buna paralel sanata ve sanatçıya verdikleri önem de bu basmakalıp söylemi oluşturyor.ne açayım diye sorduğunuzda ''serdar ortaç'' cevabı gelir.halbuki sizin gönlünüzde yatan
çılgın sedat isimli king of pop'tan nelere katlandı bu yürek'tir. https://www.youtube.com/watch?v=gYlH-UdLLDc
aşkım ışık
alternatif akım(ac) kurucusu nikola tesla'ya karşı varolan düşmanlığı ve kini su yüzüne çıkar.yine bu pragmatist ve dahi şovenist düşünceleriyle ''aşkım Doğru akımda, elektrik yüklerinin aynı yönde akışı, doğru akımı alternatif akımdan ayırır ve ben
alternatif akımın kullanıldığı bir evde o ışığı kapattırırım'' şeklinde hezeyanını dile getirir. belki de haklıdır ama tüm bu fanatizm, zamanında tesla'Nın kampanyalarını karalayan edison'un faşist düşüncelerine çanak tutmaktan öteye gidemez şahsımca.
aşkım acıyor
yine teoloji üzerinden vurguladığı, acı ve de ızdırap kavramına sembolizm üzerinden yüklendiği, göndermelerle dolu bir serzeniş. acının aslında hayatın tek gerçeği olduğunu ve eros(eminönü balıkçısı) tarafından kutsandıkları bu ihtiyadi mueyyide ile kaplı aşkta, sessiz bir çığlıkla belli ediyor olayın vehametini.
aşkım içime boşalma
burada aslında vurguladığı şey yin yang felsefesidir. https://tomajjavidtash.fi...s.com/2014/12/yinyang.jpg
stanley kübrick'in sıkça kullandığı anagram ve serbest çağrışım teorisinin yine en başarılı örneklerindendir.
aslında ''senden bir parça istemiyorum çünkü ben zaten senim'' diyerek hallacı mansur'un enel hakk
söylemine de atıfta bulunarak realist ve bir o kadar sürrealist bir tavır takınır.
Merdüm-i dideme bilmem ne füsûn etti felek Giryemi kıldı hûn eşkimi füzûn etti felek dizleri dökülür dudaklarından adab-ı muaşeret sınırlarında.
siz de galat-ı meşhur fasih-i mehcurdan evladır deyip;
eğer arzu edersen ben ağzına vereyim, yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.diye iade-i ziyaret edersiniz onun kalbini.
aşkım müzik
aynı anda hem aristokrat hem de dogmatik düşünce yapıları ve buna paralel sanata ve sanatçıya verdikleri önem de bu basmakalıp söylemi oluşturyor.ne açayım diye sorduğunuzda ''serdar ortaç'' cevabı gelir.halbuki sizin gönlünüzde yatan
çılgın sedat isimli king of pop'tan nelere katlandı bu yürek'tir. https://www.youtube.com/watch?v=gYlH-UdLLDc
aşkım ışık
alternatif akım(ac) kurucusu nikola tesla'ya karşı varolan düşmanlığı ve kini su yüzüne çıkar.yine bu pragmatist ve dahi şovenist düşünceleriyle ''aşkım Doğru akımda, elektrik yüklerinin aynı yönde akışı, doğru akımı alternatif akımdan ayırır ve ben
alternatif akımın kullanıldığı bir evde o ışığı kapattırırım'' şeklinde hezeyanını dile getirir. belki de haklıdır ama tüm bu fanatizm, zamanında tesla'Nın kampanyalarını karalayan edison'un faşist düşüncelerine çanak tutmaktan öteye gidemez şahsımca.
aşkım acıyor
yine teoloji üzerinden vurguladığı, acı ve de ızdırap kavramına sembolizm üzerinden yüklendiği, göndermelerle dolu bir serzeniş. acının aslında hayatın tek gerçeği olduğunu ve eros(eminönü balıkçısı) tarafından kutsandıkları bu ihtiyadi mueyyide ile kaplı aşkta, sessiz bir çığlıkla belli ediyor olayın vehametini.
aşkım içime boşalma
burada aslında vurguladığı şey yin yang felsefesidir. https://tomajjavidtash.fi...s.com/2014/12/yinyang.jpg
stanley kübrick'in sıkça kullandığı anagram ve serbest çağrışım teorisinin yine en başarılı örneklerindendir.
aslında ''senden bir parça istemiyorum çünkü ben zaten senim'' diyerek hallacı mansur'un enel hakk
söylemine de atıfta bulunarak realist ve bir o kadar sürrealist bir tavır takınır.
Merdüm-i dideme bilmem ne füsûn etti felek Giryemi kıldı hûn eşkimi füzûn etti felek dizleri dökülür dudaklarından adab-ı muaşeret sınırlarında.
siz de galat-ı meşhur fasih-i mehcurdan evladır deyip;
eğer arzu edersen ben ağzına vereyim, yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.diye iade-i ziyaret edersiniz onun kalbini.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar