bugün

sigmund freud ve ateistlerin ölüm korkusu

ya ne alaka dedirten başlık. sen ateist mi oldun onun ne hissettiğini bilesin derler adama .
kendi kıt mantığıyla giriş gelişme sonuç. sanki kompozisyon yazılmış gibi. şahsen benim tanıdığım ateistlerin hiçbiri böyle ölüm diyince eli ayağı titreyen tipler değil. sanki massallah müslümanlar ölmek için can atıyor.
siz var diyorsunuz adamlar size inanmıyor o kadar. çünkü sizin ıspat dediğiniz şeyler bu çağda geçmiyor.
birde herşeyede bir cevabınız var, yok kalbiniz mühürlenmiş yok zart yok zurt hele angutun biri bir saat pilot kalemin ne kadar inanılmaz bir alet olduğunu ıspat olarak gösteriyor.
hem siz brakın ateistleri yusuf noktanız yiyiyorsa gidin kendi içinizdeki sahtekarları temizleyin. ateistler kimin kafasını kesmiş, hangi otobüste çoluk çocuk demeden bompa patlatmış,
hem cahil cahil kendi yalanlarınıza kaptırmışsınız kendinizi, zaten ateistler o kadar aski! asıl sizi çökerten deist lerdir. onlar zaten bir yaratıcının varlığını kabul eder. sadece sizin inandığınız dinin ve dünyadaki bütün dinlerin insan icadı olduğuna inanırlar. bununda sebebi kitapların hikayeler anlatması ve çelişkilerle dolu olması.
yani sizin deyişinize göre kainatı, ve canlıları kusursuz yaratan bir tanrının yazdırdığı BIR KITAPtA en küçük bir kusur, hata, çelişki her şeyi bitirir. ama tabi siz anlamadan tekerleme gibi anlamadan okursanız ayrı mesele.