kocan kadar konuş

dikkat ! spoilerlı anlatım. ona göre.

kitabı okumadım. kitabı okuyan birisinin dediğine göre kitapla paralel gidiyor filmi. eğlenceli bir film. izleyin, gülün ve geçin. izlenecek vakte değiyor. 2. defa izlemek istenmez ama. filmdeki ana karakterin ezgi mola olması doğru tercih olmuş. filmi sürükleyen o'dur desek yeri. murat yıldırım'ın lise günlerindeki dönüşteki anlarda bir tıraş olsaydı iyiydi. kirli sakallı ve çenede belli bir sakalla okula giden liseli mi var? sponsor ve ürün tanıtımlarını göze sokmaya gerçekten gerek yoktu. mutfak, sokak ürün yerleştirme doluydu. sabahattin ali mevzusu iyi bir tamamlayıcıydı.

bir erkek olarak ben bile evlenme mevzusunda zaman zaman toplumdan baskı gören birisiyim. filmin konusu bakımından verilecek mesaj yerine ulaşıyor. o noktada akıcı. kitabın ve filmin 2.si hatta 3.sü gelebilir. konu işlenmeye çok açık. yalnız, 2. ve 3. için bir daha sinemaya gitmem. anlatılanları zaten yaşıyorum. bir pazar öğleden sonra eğlencesi olarak sevgilimle izledik ve geçtik. onun yaptığı bazı tripleri de göstermiş oldum. güldük. zaten o filmdeki kötü olarak gösterilen örneklere biz de çok kızıyoruz.

tipik kezban filmi diyemem. film, her şey evlilik değil diyor. zaten kezban ve kamil yakıştırmaları sevmem. 2.si ve 3. sü çekilmemesi dileğiyle.