bugün
- otobüste açamadığı camı kıran erkek12
- sözlüğün en masum yazarları24
- sözlüğün en kültürlü yazarı6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı21
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- telefonu bırakmak isteyip asla bırakamamak2
- gebze yi gebze yapan şeyler6
- 9 eylül izmir in kurtuluşu4
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan2
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- bir kız amının reklamını yapmadan ne kadar dayanır2
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- mao zedong'un serçe katliamı2
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır6
- komünistlerin tatar sürgünü4
- meftune2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- serhat kılıç25
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- kobra murat2
- tulumba tatlısı6
- ey insan7
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- seksenler4
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi5
- şönt baca3
- paris saint germain7
- uyudun mu11
- at eti yemek5
- spora başladım5
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- filenin sultanları8
- adnan selçuk mızraklı2
- şeffaf ayakkabı9
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- özgüven5
- tavuğun neden kanatları var11
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- patso4
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- s'i l v'e r m'i s t35
- uludağ sözlük size ne kattı27
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
Refah kelimesinin adeta bir tiyatro oyunu gibi farklı perdelerde sergilendiği ülke. Ulaşımı, sosyal imkanları, gelir düzeyi gibi farklı konularda bunu bizzat hissetmeniz mümkün. insanların yüzünde mutlu ve rahat bir gülümseme görüyorsunuz yolda yürürken. Bizde büyük şehirlerde mevcut olan gergin ve aceleci tavırdan eser yok. insanlık yolda sizinle göz göze gelince selam veriyor. Sokaklarında saat kaç olursa olsun garip tipler görüp götü kestirmeden gideyim korkusu yaşamadan yürüyorsunuz. inanılmaz bir rahatlık hakim havaya. Dolayısıyla sokaklarında günün farklı saatlerinde gezip bu insan profillerini gözlemleyince neden yaşam süresinin bu ülkede bize göre ortalama 10-15 yıl uzun olduğunu kavrıyor insan.
Amma işte bi kusuru var ki katlanmak zor. Hava çok kötü lan kışın. Bulutlar gökyüzünü öyle bir kapatıyor ki üç ay güneş doğmaz burada diyorsunuz. Üstelik ince ince ama günlerce yağma kapasitesine sahip bir karı var. "ben kış severim" veya "hacı kafam rahat olsun da soğuk vız gelir" diyenler varsa hiç düşünmeden göçmen olmanın yollarına baksın.
Bi de gezmek için gidenlere tavsiye olsun, özellikle Stockholm'e mutlaka kışın gidin. Deniz, tarihi binalar ve karın birleşimi harika bir görüntü oluşturuyor. Biraz üşürsünüz belki ama manzarasının güzelliğine değer.
Amma işte bi kusuru var ki katlanmak zor. Hava çok kötü lan kışın. Bulutlar gökyüzünü öyle bir kapatıyor ki üç ay güneş doğmaz burada diyorsunuz. Üstelik ince ince ama günlerce yağma kapasitesine sahip bir karı var. "ben kış severim" veya "hacı kafam rahat olsun da soğuk vız gelir" diyenler varsa hiç düşünmeden göçmen olmanın yollarına baksın.
Bi de gezmek için gidenlere tavsiye olsun, özellikle Stockholm'e mutlaka kışın gidin. Deniz, tarihi binalar ve karın birleşimi harika bir görüntü oluşturuyor. Biraz üşürsünüz belki ama manzarasının güzelliğine değer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar