bugün
- komşuya kahveye gitmek8
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak11
- manifest4
- kızlar naber7
- yağmurcu neden akpli8
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- nervio hamferdi10
- mod geldi mod geldi4
- erdal beşikçioğlu15
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız3
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- gammazların göze batması2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
- sinem dedetaş10
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- yanlış ata oynamak3
- bacanak3
- borsa4
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- smallville'deki konuk oyuncular6
- arıların biraz mallaşmış olması4
- ateizm3
- galatasaray10
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- isana3
- iş hayatı4
- en son gelen mesaj2
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ali vefa10
- ütü13
- günün şarkısı2
- yazıp yazıp silmek2
- anın fotoğrafı14
- bir şeyler söyle5
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- en tehlikeli insan tipleri3
- uludağ sözlük çeteleri9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- en boktan on yıl7
- duyulan en ilginç isim5
- yunanistan29
- oralet içen erkek5
Şu soğuk kış akşamında pahalı cafelere gidip o boktan içeceklere sırf iki kız kesmek veya sosyalliğimi 5 inçlik ekran üzerinde pekiştirmekten ziyade kendi evimde yaptığım o sıcacık çayımı soğuk ama sakin salonumda romanımı okurken içmek, yapabileceğim en mantıklı karar olarak görüyorum. Yaklaşık iki saattir facebook, instagram, youtube gibi insanı hipnotize eden sosyal platformlarda harcadıktan sonra mantıklı olan kararın bu olacağına karar verdim.
Aslında canımı sıkan, şuan içinde bulunduğumuz düzende insanların üreten birer varlıktan ziyade daha çok tüketen bir varığa dönüşümü. Aşk, sevgi, sosyal eşitlik gibi kavramlardan uzak kendi içimizde sedece karşı cinslerin ilgilerini çekebilmek sadece ilgi odağı olabilmek amacıyla takındığımız bu tavırlar ne kadar gereksiz bir topluma dönüştüğümüzün kanıtı. Ben bu entry girerken kim bilir kaç kişi daha yapmacık rollerle mükemmel gibi gözüken hayatını farkında olmadan sahte gülücükler saçarak devam ediyor? Lafı uzatmadan belirtiyorum: "canım çok sıkkın..."
Aslında canımı sıkan, şuan içinde bulunduğumuz düzende insanların üreten birer varlıktan ziyade daha çok tüketen bir varığa dönüşümü. Aşk, sevgi, sosyal eşitlik gibi kavramlardan uzak kendi içimizde sedece karşı cinslerin ilgilerini çekebilmek sadece ilgi odağı olabilmek amacıyla takındığımız bu tavırlar ne kadar gereksiz bir topluma dönüştüğümüzün kanıtı. Ben bu entry girerken kim bilir kaç kişi daha yapmacık rollerle mükemmel gibi gözüken hayatını farkında olmadan sahte gülücükler saçarak devam ediyor? Lafı uzatmadan belirtiyorum: "canım çok sıkkın..."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar