bugün
- sözlük çiftleştirme servisi11
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi17
- yakıştırdığım çiftler serisi 17
- ya bi siktirin gidin16
- hangi yazarla çift olursunuz6
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- ulu sözlük telegram grubu12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- nick vermeden bir yazara seslen12
- şapka takar mısınız13
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- istanbul12
- sarapci koala hatayi12
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi10
- rüzgarlı havaları seven tip4
- diğer sözlük4
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- kartoncunun halil güneşli olması3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- bir kadına hatunum demek3
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- tanıdık mod arkadası olan yazarlar3
- bipolar bozukluk3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı7
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- 2200 yılında nasıl görünürdüm2
- kosta rika3
- sözlük çiftleri2
- sevilme duygusu3
- yemek yedikten sonra kusmak9
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- özelden aktifim ben diyen yazar4
- sezen taş6
- mehdilik iddiasında bulunanların ortak özelliği3
- friedrich hegel la bi cay icek6
- kavak yelleri2
- ucan tekme atan hipopotam43
- nervionun beni engellemesi10
- arkadaşlar buldum9
- en güzel reçel3
- kemalizmin çöküşü8
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- ölümlü dünya diyerek affedip heba olmak4
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
biz senin; renklerine, mabedine ve terlerini akıtmış sevdalılarına değil de, formasını giyen oyuncularına, yönetenlerine aşık olsaydık süleyman seba, metin, ali, feyyaz ile birlikte ağlayarak bırakırdık seni...
ama biz yani dogduğumuz da babamızın siyah beyaz atkı, bayrak içinde sarıp, fotograf çektiği günden beri renklerine aşığız... bizler, formanı giyenler ve yönetenler toprak olsak da senin o asil renklerin kainatın sonuna kadar sürecektir... sevinmek için sevseydik seni, her yenilgin sonunda oturup ağlamaz isyan ederdik, tribüne çağırıp alkışlamaz küfür ederdik...
hala bir asil yanın varsa bu renklerine aşık olanlar yüzündendir... endüstriyel futbol çağında renklerine olan aşkımız yüzünden sevgililerimizi bırakıp, mabedimizde bir birimizin onuzlarına yüklenerek gırtlağımız parçalayana kadar bagırmazdık...
sizler -yani siyah ve beyaz dışında kalanlar- bunu asla anlayamazsınız, zeka ve mantığınızı bunu anlamak için boşa yormayın... zira delilik mertebesine ulaşırsınız...
bizler -yani siyah ve beyazın içindekiler- değil tsl alt liglerde dahi olsan, yüz yıl daha şampiyon olamazsan da, hiçbir kupayı kaldıramasan da "seninle ağladık senle güldük biz", "beşiktaşım hayat sensin", "kartal gol gol gol" vb bir çok tezahürati bıkmadan usanmadan sizlerin kulaklarında çınlatacağız...
(bkz: alayına gider ulan)
ama biz yani dogduğumuz da babamızın siyah beyaz atkı, bayrak içinde sarıp, fotograf çektiği günden beri renklerine aşığız... bizler, formanı giyenler ve yönetenler toprak olsak da senin o asil renklerin kainatın sonuna kadar sürecektir... sevinmek için sevseydik seni, her yenilgin sonunda oturup ağlamaz isyan ederdik, tribüne çağırıp alkışlamaz küfür ederdik...
hala bir asil yanın varsa bu renklerine aşık olanlar yüzündendir... endüstriyel futbol çağında renklerine olan aşkımız yüzünden sevgililerimizi bırakıp, mabedimizde bir birimizin onuzlarına yüklenerek gırtlağımız parçalayana kadar bagırmazdık...
sizler -yani siyah ve beyaz dışında kalanlar- bunu asla anlayamazsınız, zeka ve mantığınızı bunu anlamak için boşa yormayın... zira delilik mertebesine ulaşırsınız...
bizler -yani siyah ve beyazın içindekiler- değil tsl alt liglerde dahi olsan, yüz yıl daha şampiyon olamazsan da, hiçbir kupayı kaldıramasan da "seninle ağladık senle güldük biz", "beşiktaşım hayat sensin", "kartal gol gol gol" vb bir çok tezahürati bıkmadan usanmadan sizlerin kulaklarında çınlatacağız...
(bkz: alayına gider ulan)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar