bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması11
- yazarların mezun olduğu okullar17
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- döl bankası4
- ölümün en iyi tanımı6
- arjantin mısır maçı13
- aleyna tilki nin ayakları4
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı7
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- ankara da nato zirvesi13
- murat yakın3
- bakire kadını gözünden tanımak6
- sevişmek istenen ünlüler2
- günün şiiri25
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- ctrlx'in ayakları11
- en ilginç fetişler2
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- uzun entry giren yazar enayiliği2
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- donald trumpun geceyi kızı neclada geçirmemesi3
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- gözleri güzel bir kadın olmak2
- 23 yaş7
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- daha 17 dizisi3
- zengin evlerindeki ürkütücü sessizlik2
- adana sokak lezzetleri5
- kesin sevişmeyiz içliği2
- sevgiliyle tatile gitmek2
- sevmek3
- atın taşaklarını yapan heykeltıraşın amacı2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- bir kadına iltifat etme sanatı3
- lionel messi7
- tek başına5
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- borsadan anlayan kadının olmaması3
din konusunda bazıları sadece inançsızlığı hakkında araştırma yapıyor, bence bu gizliden gizliye inanmaktır, bu tip kişilere bişeyi izah etmeye çalışmayın çünkü sizden milyonlarca kat inançlıdırlar. siz durduk yere kaldırım taşı canavarı diye bişey yok diyen birinin bu konuda savunma yaptığını gördünüz mü. işte bu tür insanların saldırgan ve çirkefce tavır sergilemesi de bu yüzden,ama tanrıya inanmıyorum derse bişey diyemezsin, çünkü tanrı tanımlanamayan ama varlığın sahibi olan x e deniliyo,eğer tanrı herangi bi kutsal kitap da "benim adım kalem ve silgi tanrısı deseydi, ancak o zaman tekil bi tanrı örnekleyip redderdik ama kendini tanıtmadan isim vermiş en önemli kutsal kitap da,ben x tanrısıyım deseydi ona asla kimse inanmazdı, onların o siniri inanıyo oldukları için, içinde ki sese karşılık veriyo aynı zaman da, araştırmış ve inançsızlığa kavuşamamış çünkü hala evrenin sahibinin olmasını haklı buluyo.
Eğer Gerçekten Ateist Olabilen Bir Tane Bile insan Varsa, Tanrı Gerçekten Yoktur Bence, çünkü gerçek anlamda tanrının haksızlığına uğramış olur o kişi ve tanrı ise ben adaletliyim diyor, yani adaletsizliği bu sefer birine yükleyemiyoruz ortada birsi kalmadı. ateistim diyen herkes ihtimal üzerine savaş veriyor. inanmayan yanıcak tarzı sözler de herkesi kuşkuya düşürüyor. insan tanrının olmasını nedenn istemesin ki, çokmu zor gelirdi ona eğilip kalkmak, camiye gitmek felan, yada arada iyilik yapmak, hayır, onların da araştırması sonucu kuşkuya düşüren şeyler var tabi. ama ateizm diye bişey yok işte, kuşkulanmak var, ama bu kuşkulanmak neye inanıyodun da kuşkuya düştün demek değildir, inanmayanın inanmaya meyillenmesi gibi de olabiliyo, örneğin "Eğer tüm evrende yaşam sadece Dünyada varsa, bu çok büyük bir yer israfı olurdu." örneğin bu cümleden birinin kuşkulu olduğu nasıl da belli değil mi,işte bunu diyen insanda çok zeki ve başarılı birisi, araştırmayla inanç değişseydi o adam agnostik olmazdı. fizikseli örnek göstererek inançsızlık mı olur mk? içinizde yaşayın inancınızı yada inançsızlığı, insanları hep rahatsız ediyosunuz. ve önemli olanlardan diğeri ise şu, sırf sex için kendiyle cebelleşip inandığı halde inanmıyorum diyen var. islam dininin kitap kuran-kerim de olan bilgilerde öyle çöpe atılacak şeyler değil. sapa sağlam bir kitap.
benim agnostik olma sebebim ise, tanrının iyi kalpli, dürüst, saygılı sevgili merhametli olmaktan önce kendine inanılmasını emretmesidir. resmen tapılacak bişey yazmış insanın birisi.. aynı şey gibi bu yani,herşeyinizi kalın giyer şemsiye alırsınız ama yağmur yağar mı yağmaz mı bilmezsiniz,ama yağmazsa tüm hazırlıklar boşa gider.. yani sırf kendi kararımı verip inanmadım diye cehennemlik mi olucam, bırak olayım umrumda bile değil, tanrı burada insanları zorlamış ama kuşku olduğu için ateist olamam, olunamaz.. ama bu agnostik olan biri için mantıklı olur sadece, yani bu düşünce. tanrının aklına ne geldi de bizi yaratıp hoppaala yaşayın lan hata yapmayın sakın dedi ki, ama bu söze bakılıp reddedilmez tabi, çünkü bu inandıkdan sonra gelen bişey, yani tanımadığınız birine özel soru sorunca cevap vermez, herneyse, inançlar konusunda insanları huzursuz eden herkesin ....
Eğer Gerçekten Ateist Olabilen Bir Tane Bile insan Varsa, Tanrı Gerçekten Yoktur Bence, çünkü gerçek anlamda tanrının haksızlığına uğramış olur o kişi ve tanrı ise ben adaletliyim diyor, yani adaletsizliği bu sefer birine yükleyemiyoruz ortada birsi kalmadı. ateistim diyen herkes ihtimal üzerine savaş veriyor. inanmayan yanıcak tarzı sözler de herkesi kuşkuya düşürüyor. insan tanrının olmasını nedenn istemesin ki, çokmu zor gelirdi ona eğilip kalkmak, camiye gitmek felan, yada arada iyilik yapmak, hayır, onların da araştırması sonucu kuşkuya düşüren şeyler var tabi. ama ateizm diye bişey yok işte, kuşkulanmak var, ama bu kuşkulanmak neye inanıyodun da kuşkuya düştün demek değildir, inanmayanın inanmaya meyillenmesi gibi de olabiliyo, örneğin "Eğer tüm evrende yaşam sadece Dünyada varsa, bu çok büyük bir yer israfı olurdu." örneğin bu cümleden birinin kuşkulu olduğu nasıl da belli değil mi,işte bunu diyen insanda çok zeki ve başarılı birisi, araştırmayla inanç değişseydi o adam agnostik olmazdı. fizikseli örnek göstererek inançsızlık mı olur mk? içinizde yaşayın inancınızı yada inançsızlığı, insanları hep rahatsız ediyosunuz. ve önemli olanlardan diğeri ise şu, sırf sex için kendiyle cebelleşip inandığı halde inanmıyorum diyen var. islam dininin kitap kuran-kerim de olan bilgilerde öyle çöpe atılacak şeyler değil. sapa sağlam bir kitap.
benim agnostik olma sebebim ise, tanrının iyi kalpli, dürüst, saygılı sevgili merhametli olmaktan önce kendine inanılmasını emretmesidir. resmen tapılacak bişey yazmış insanın birisi.. aynı şey gibi bu yani,herşeyinizi kalın giyer şemsiye alırsınız ama yağmur yağar mı yağmaz mı bilmezsiniz,ama yağmazsa tüm hazırlıklar boşa gider.. yani sırf kendi kararımı verip inanmadım diye cehennemlik mi olucam, bırak olayım umrumda bile değil, tanrı burada insanları zorlamış ama kuşku olduğu için ateist olamam, olunamaz.. ama bu agnostik olan biri için mantıklı olur sadece, yani bu düşünce. tanrının aklına ne geldi de bizi yaratıp hoppaala yaşayın lan hata yapmayın sakın dedi ki, ama bu söze bakılıp reddedilmez tabi, çünkü bu inandıkdan sonra gelen bişey, yani tanımadığınız birine özel soru sorunca cevap vermez, herneyse, inançlar konusunda insanları huzursuz eden herkesin ....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar