bugün
- sözlük kızlarının ojeleri17
- almanya23
- romanya52
- kadınların sapık olması10
- nick vermeden bir yazara seslen12
- yunanistan12
- hiçbir şeyin sarmaması10
- sözlükteki ayakçılar5
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- nikola tesla'nın kürt olması10
- türkiye23
- açılı nude3
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- sürekli herkes beni kıskanıyor hissi2
- kapalı hava bağımlılığı2
- turizm3
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- fatma betül sayan kaya39
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- bulgaristan4
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- adidas3
- dünya61
- biriyle konuşurken dinlemeyi unutmak2
- hentbol5
- offf çok sıkıldım sözlük4
- batı'ya bok atıp arap hukukunu yüceltmek2
- butlancıların birbirine girmesi5
- mehdinin en sevdiği balık7
- intihar2
- 27 eylül dünya turizm günü3
- meksika açmazı macerası10
- yarın iş var5
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- borsada 2 milyar kazanan bir kişi eleştirmek4
- silvermist nickli yazarın gizli ülkücü olması4
- turgay tamer2
- irlanda2
- 4 büyükler bu transferleri nasıl yapıyor2
- otel odası2
- feridun geçgel2
- işte muhalefet ile aramızdaki fark3
- anın görüntüsü32
- konya2
- voleybol3
- kanada4
- hırsız ekremi eleştirmeyip borsacıyı eleştirmek5
en yakın 2 arkadaşı sikmemi isteyen sistem.
-yıllardır tanıdığım ama bugüne kadar hiç samimi olmadığım bir arkadaş beni arayıp 'seninle çok önemli bir konu konuşmam lazım' diyip'le başladı bu muhabet. ben hep erteledim o buluşmayı ama uzun ısrarlala sonra gidip bir cafede buluştuk. oturup samimi olmaya çalıştı ve bana en güvendiğim insanlardan biri olduğunu söyledi (?)bende o sırada evrakları ve laptopu gördüm. içimden 'olum yarrağı yedin, sana bişey satıp sikmeye çalışacak şimdi' dedim.(küfürleri yazdım kusura bakmayın ama içimden öyle geçti) 45dakkalık bi sunumdan sonra bana 'aklında bir soru işareti varmı?' dedi bende 'var tabi bu işe bedava girmeyeceğimiz belli, katılım ücreti ne kadar ve ne satacağız?' diye sorular sordum. oda 'sadece 750dolarcık ve internet site satacağız' dedi. onu dedikten sonra şalterlerim yandı ve bu cümle ağzımdan kaçtı 'bak kızım bana 3 yıl boyunca versen belki girerim, 750dolarcik bu saçma işe veremem herneyse inşallah dediğin gibi 1 ay sonra triliyoner olursun' dedim.
yani anlayacağınız bir arkadaş size knk çok kısa sürede zengin olmak istiyormusun dediği anda küfür edip suratına kapatın telefonu.
-yıllardır tanıdığım ama bugüne kadar hiç samimi olmadığım bir arkadaş beni arayıp 'seninle çok önemli bir konu konuşmam lazım' diyip'le başladı bu muhabet. ben hep erteledim o buluşmayı ama uzun ısrarlala sonra gidip bir cafede buluştuk. oturup samimi olmaya çalıştı ve bana en güvendiğim insanlardan biri olduğunu söyledi (?)bende o sırada evrakları ve laptopu gördüm. içimden 'olum yarrağı yedin, sana bişey satıp sikmeye çalışacak şimdi' dedim.(küfürleri yazdım kusura bakmayın ama içimden öyle geçti) 45dakkalık bi sunumdan sonra bana 'aklında bir soru işareti varmı?' dedi bende 'var tabi bu işe bedava girmeyeceğimiz belli, katılım ücreti ne kadar ve ne satacağız?' diye sorular sordum. oda 'sadece 750dolarcık ve internet site satacağız' dedi. onu dedikten sonra şalterlerim yandı ve bu cümle ağzımdan kaçtı 'bak kızım bana 3 yıl boyunca versen belki girerim, 750dolarcik bu saçma işe veremem herneyse inşallah dediğin gibi 1 ay sonra triliyoner olursun' dedim.
yani anlayacağınız bir arkadaş size knk çok kısa sürede zengin olmak istiyormusun dediği anda küfür edip suratına kapatın telefonu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar