bugün

windows

baştan da söylendiği gibi teknolojiden pazarlamaya, kullanım rahatlığından servise kadar onlarca sebebi vardır pazarda en baskın ve büyük sistem olmasının.

hayır windows'un ayakta kalmasının nedenlerini sıralayınca nasıl "windows'u övenler" olunuyor anlamıyorum. kardeşim anlayış probleminiz mi var, sen sabaha kadar linux diye kıçını da yırtsan windows'un pazardaki hakim gücünü ve bunu meydana getiren onlarca sebebi yıkamazsın. aynı şekilde linux'un kullanılmamasına sebep olan yüzlerce sorunu ve evet önyargıyı da ortadan kaldıramazsın.

"windows kullanmam" diye direteceksen önce windows'un neden bu kadar kabul görmüş ve kitlelere ulaşmış bir sistem olduğunun sebeplerini göreceksin, yorumlayacaksın.

önce "yeaa oyunlar olmasa windows olmaz" diye ortaya atlayıp, sonra "yok yok sebep ekran kartı", sonra da "sürücü üreticilerinden ötürü yeaa" diye daldan dala atlayıp 3. sınıf teknoloji forumlarında yumurtlanan uydurma fikirleri benimsemekle olmuyor. yoksa biz de bayılmıyoruz lisans parası ödemeye...