bugün
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun9
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- sedat pekmez42
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları8
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- türkiye de iyi bir insan olmak7
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron13
- küfürbaz haydo6
- larisalisa öldü mü6
- anhedonist3
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- karton toplayan abi3
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- dua4
- sek sevilen şeyler4
- fakir ve cahilken doğurmak7
- aşk3
- edep2
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- çelik erişçi4
- nervio abla8
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- skalanın en tepesindeki kezo2
- altının düşüşü7
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- orhan pamuk vs amin maalouf2
- orhan pamuk vs ahmet altan2
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- merhaba arkadaslar4
- erkek regline isim önerileri5
- 10 haziran 20263
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- müge anlı ile tatlı sert3
- kısa şort giyen şişman kız5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz11
- annesizlik8
- macbook edinme sebepleri5
- cilgincapkin23
- chp'nin hali ne olacak34
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat2
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması6
- somali3
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak6
sakatlığını en kısa sürede atlatmasını dilediğim futbolcudur.
bu adam gol attıkça benim endişelerim artıyor. kendi kendime soruyorum. acaba beşiktaş taraftarı olarak yine çok mu yüksekten uçuyoruz diye.
q7 geldi oo ayak dışına kurban dedik. en iyisi bizde dedik. astık kestik. sonra noldu bir kaç jeneriklik gol bir kaç maç kazandırma. bunlardan çok konuşulan sakatlıklar, kartlar, yaşam tarzı vs.
sonra fernandes çıktı sahneye. senin allahına kurban dedik. tarikat kur müridin olalım dedik. rahat barca'da oynar dedik. sonrasını biliyoruz. tutkulu gece hayatı form düşüklüğü. yine utanan büyük beşiktaş taraftarı oldu.
şimdi yine düşünüyorum. demba ba geldi ilk maç hattrick ile başladı. sonra gollerin ardı arkası kesilmedi. haliyle başladık biz yine uçmaya. reyisçilik oynamaya bunları düşünüyorum ama bu sefer içim rahat. bu adamın golleri kesilir formu düşer ama bu taraftarı asla utandırmaz. eyvallah der gitmesini bilir. ve arkasından söven bir allahın kulunu de göremezsiniz. futbolu kadar karakteri de güzel olan özel bir kişilik bana göre. türk futbolu sinemasında şansı yaver gider umarım. ve bu büyük taraftar seni hep baba olarak anar. yolun açık olsun.
bu adam gol attıkça benim endişelerim artıyor. kendi kendime soruyorum. acaba beşiktaş taraftarı olarak yine çok mu yüksekten uçuyoruz diye.
q7 geldi oo ayak dışına kurban dedik. en iyisi bizde dedik. astık kestik. sonra noldu bir kaç jeneriklik gol bir kaç maç kazandırma. bunlardan çok konuşulan sakatlıklar, kartlar, yaşam tarzı vs.
sonra fernandes çıktı sahneye. senin allahına kurban dedik. tarikat kur müridin olalım dedik. rahat barca'da oynar dedik. sonrasını biliyoruz. tutkulu gece hayatı form düşüklüğü. yine utanan büyük beşiktaş taraftarı oldu.
şimdi yine düşünüyorum. demba ba geldi ilk maç hattrick ile başladı. sonra gollerin ardı arkası kesilmedi. haliyle başladık biz yine uçmaya. reyisçilik oynamaya bunları düşünüyorum ama bu sefer içim rahat. bu adamın golleri kesilir formu düşer ama bu taraftarı asla utandırmaz. eyvallah der gitmesini bilir. ve arkasından söven bir allahın kulunu de göremezsiniz. futbolu kadar karakteri de güzel olan özel bir kişilik bana göre. türk futbolu sinemasında şansı yaver gider umarım. ve bu büyük taraftar seni hep baba olarak anar. yolun açık olsun.
güncel Önemli Başlıklar