bugün

sağcı erkek solcu hatun beraberliği

türkiye kosullarında daha makbul olan ilişki tipidir.

erkek sağcı olacak ve bazı tutumları ile kızı deli edecek, lakin boş ve kültürsüz olmayacak. hali ile solcu kızımız da okumadıgı kitap bırakmadıgından çocugun ufkunu her tartısmada bir kez daha acacaktır. bazı konularda işin içinden çıkamamaları çok olasıdır. tartışma sonunda ortalama 3 gunluk bir küs dönemi gecirirler ki barışması güzel olsun.

zaman geçtikçe birbirlerinin görüşlerine öylesine saygı duyarlar ki "sizinkler, bizimkiler" tarzında geyikler türetip, birbirleri ile sınırları aşmadan dalga bile geçerler.

ilişkide genelde can sıkan solcu kızımızın erkek dava arkadaşlarıdır. bu durum sağcı erkegimizin canını hiç olmadıgı kadar sıksa da kız arkadasından da it gibi korktugu için pek ses etmez. lakin her toplantıda kız arkadasının yanındadır ve cevredeki erkekleri rahatsız edici bakışlarla taciz etmekten geri kalmaz.

genelde kavgaları karsı fikirlerin açmazları üzerindedir. nasil mı?

--spoiler--
- ... hadi anam hadi sen onu külahıma annat. yok marksmış , hegelmiş , emperyalist amerikaymıs! bırak allahını seviyorsan anca safsata. mc donald's tan çıktıgınızı gormedim be. kimi yiyonuz be siz, tikiler!!!

+ aaaa. suna da bak hele. bana bak ülkücü adam namazını kılar önce üç kagıtcı, sen kendi dinini bilmiyorsun be daha tü yazıklar olsun sana. anca kafa tası ölçün, atsız atanızdan emanet!

- ??!!..

+ ..??!!
--spoiler--

görüşlere tam saygı gelişip iş evlilige geldigi bu sefer de sorun cocuga hangi isim konacağı konusundadır.

--spoiler--
- aşkım ya erkek olursa ulaş, kız olursa berfin olsun tamam mı?
+ hadi ordan erkek olursa göktürk, kız olursa gökçe olur isimleri..
- hayatta olmaz bir kere
+ ölürüm de cocuguma terörist ismi koymam!
- bik bik bik..
+ cük cük cük..
--spoiler--

allah mesut bahtiyar etsin, geçinip giderler. çocuklar ise kimden daha cok etkilendi ise o taraftan olacaktır. ama bir gerçek vardir ki çocuk kesinlikle babanın tuttugu takımı tutar.