bugün
- ben geldim kerkenezler18
- bisiklet sürerken kızlık zarı yırtılan kız11
- hiç sevgilisi olmamış insan4
- bisiklet sürerken götü deldirip ibne olan erkek5
- velvet36
- özelde fingirdeşen yazarlar14
- habire1233
- dişçiye gitmek4
- herkesin aynı filmi izlemesi garip2
- insanın kendini çok değerli zannetmesi11
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak10
- 2026 dünya kupası19
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç12
- basit bir hayat istemek9
- konfor alanına yapışıp kalmak6
- velvet geceleri napıyor sorunsalı9
- her gece yatmadan önceki son mastürbasyon6
- yeni parti13
- kabataş olayı görüntüleri27
- istanbul un çok pahalı olması27
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri8
- aklın fikrin sekse çalışması6
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- seçilen karpuzun neden ben anlatsana demesi5
- yazarların özledikleri şeyler7
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı60
- çekirgeleri kim gönderdi7
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması7
- hangi manifest kızısın12
- mısır3
- kız arkadaşa alınabilecek hediyeler3
- en sevilmeyen ev işleri14
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- insan sevmeyen insan5
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- g'i l d'e d l'i l y4
- sabahlara kadar sexting yapmak3
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- kürdüm5
- nasreddinhoca4
- gocu23
- gönül almaya çalışan erkek11
- bilgi içerikli başlığa gerek yok4
- escorta giden erkek3
Film Walter Campbell ve Michel Fabel'in aynı adlı eserinden uyarlanmış. Yönetmeni Jonathan Glazer. Ama anladığım kadarı ile uyarlamada bir sorun var. Kitabını okumuş olsak bir şekilde anlamlandıracağımız pek çok sahne filmde boşlukta sallanıyor. Konusu ise, dünyaya gelen bir uzaylı kadın kılığına girerek ve erkeklerin cinsel dürtülerini kullanarak onları tuzağa düşürür. Tüm film Scarlett Johansson'un canlandırdığı bu uzaylı hatunun tuzağına düşen ve uçkuruna sahip olamayan erkeklerin hikayelerini içeriyor. Belki kitapta yazıyordur ya da çok felsefi bir açılımı vardır, sonuçta ben bilemedim ama bu uzaylı ne bok yemeye insanları böyle bir tuzağa sürüklüyor, derileri kalıyor içlerini alıyor falan... Buna ne gerek var. Bence kitabı okuyanların daha rahat anlayacağı filmlerden. Benim söyleyeceğim sıkıcı, gereksiz bir film olduğu. Ben söyleyeceğini net bir şekilde söyleyen filmlerden hoşlanıyorum. Bir kaç rahatsız edici, etkileyici sahnesi var filmin. Ama bunun dışında koca bir vakit kaybı gibi geliyor. Yani bu filmin anlatmak istediğini 10 dakikalık kısa bir filmde de anlatabilirdin.
Scarletr Johansson da öyle taş gibi falan değilmiş açıkçası. Bildiğin göbeği var. Kadın güzel tamam ama adında kopartılan onca fırtınanın bir anlamı yokmuş. Uzaylı olsam bu bedeni almazdım, bu bedeni alan uzaylıya da sarkmazdım. Oyunculuğunu da pek bir tutuk buldum açıkçası. imdb puanı da 6,3 düşmüş bu arada.
Scarletr Johansson da öyle taş gibi falan değilmiş açıkçası. Bildiğin göbeği var. Kadın güzel tamam ama adında kopartılan onca fırtınanın bir anlamı yokmuş. Uzaylı olsam bu bedeni almazdım, bu bedeni alan uzaylıya da sarkmazdım. Oyunculuğunu da pek bir tutuk buldum açıkçası. imdb puanı da 6,3 düşmüş bu arada.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar