bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- almanya7
- danimarka5
- coca cola zero gerçekten zararlı mı8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- içi ve dışı farklı olan insan7
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- manifest grubu vs tarkan16
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- luks araba almak6
- mehdiye inanıyor musunuz10
- bir insanın arkasından konuşmak6
- yeni parti51
- islam düşmanlarına bir soru9
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin7
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- gürcistan2
- bülent ersoy2
- termosa bira koymak2
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- hikayeyi devam ettir52
- yoran insanların ortak özellikleri3
- sibel can2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- dolunayı seyretmek4
- eren kaşıkçı6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- kaş rengini açma2
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- nickten isim tahmini yapmak72
- sözlük kızlarının kekleri11
- bmw3
- gelecek partisi4
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- fenerbahçe5
- cherry tiggo4
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak3
- turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir3
- adem ile havva'nın siyahi olması3
- film izlerken kendini filmin içinde zannetmek2
- yukarı kattan gelen ahh sesi3
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
beşiktaş başkanı. tamam dedik ki zor zamanda aldın kulübü ve iyi niyetlisin. fakat şunu anlayamıyorum ya. son 10 yıl da hedef küçültmekten bir hal olduk.3 aydır nasıl bir transfer politikası yürüttüğümüzü şahsen anlamakta zorlanıyorum. hep haftaya netleşti fakat ortada icraat yoktu ba hariç. 7-8 oyuncumuz ve teknik direktörümüz hazır 2-3 adet nokta transfer yapamadık.
kendisine şunu sormak istiyorum elendik ya artık alırsın değil mi 10 numarayı? iyi de 10 numara sana takımın varını yoğunu ortaya koyduğu bu seri de lazım değil miydi? kale yayına kadar uzandın fakat yaratamadın. işte 10 numara da bu işe yarıyor zaten. ya da sağ bek konusu. ters ayaklı adamı zorunluluktan sağ bekte oynattı teknik heyet.
dünyanın parasını kaldırmamıza ramak kalmıştı. transfer yapmayıp bu işi rafa kaldırdık onca çabamıza rağmen.
dostum iki nokta atışla şu arsenal'i eleyebilirdik anlıyor musun? bu işte ne hocanın ne de futbolcuların kabahati var. sorun senin iki nokta atış için kaynak yaratamaman da.
iyisin hoşsun ama şu takım şampiyonlar liginde olmalıydı. sayende olamadı.lanzini, belhanda, ruiz derken gül gibi kupa gitti.
bence alma artık o 10 numarayı. uefa bu dakikadan sonra ne ölçüde keser beni, taraftarı ve takımı onu da bilmiyorum.
kendisine şunu sormak istiyorum elendik ya artık alırsın değil mi 10 numarayı? iyi de 10 numara sana takımın varını yoğunu ortaya koyduğu bu seri de lazım değil miydi? kale yayına kadar uzandın fakat yaratamadın. işte 10 numara da bu işe yarıyor zaten. ya da sağ bek konusu. ters ayaklı adamı zorunluluktan sağ bekte oynattı teknik heyet.
dünyanın parasını kaldırmamıza ramak kalmıştı. transfer yapmayıp bu işi rafa kaldırdık onca çabamıza rağmen.
dostum iki nokta atışla şu arsenal'i eleyebilirdik anlıyor musun? bu işte ne hocanın ne de futbolcuların kabahati var. sorun senin iki nokta atış için kaynak yaratamaman da.
iyisin hoşsun ama şu takım şampiyonlar liginde olmalıydı. sayende olamadı.lanzini, belhanda, ruiz derken gül gibi kupa gitti.
bence alma artık o 10 numarayı. uefa bu dakikadan sonra ne ölçüde keser beni, taraftarı ve takımı onu da bilmiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar