bugün

bipolar bozukluk

tabi zannedersem hep neşeli tarafını haraketi ve enerjiyi görüyorlar bazı insanlar. a ne güzel falan. olum sevilmiyoruz. enerjiksin sen yorulmuyorsun insanlar yoruluyor hızlı konuşuyorsun dinlemiyorlar gece koşmaya çıkıyorsun milletin aklına değişik şeyler. bir yerde yalnız otursan haraketlerin bitmiyor millet cins cins bakıyor. sen bipolarım diyorsun ama karşı masadaki amca deli herhalde diyor. herkes ex mex almış zannediyor. depresif döneme girmemek için yırtınırsın girdinmi de zaten çevren falan kalmaz kimsede takmaz senin dramını. kendin bile.

iphona özenirsin anlarım ya da rock yıldızlarına johnny sins'e falan kabul. buna özenme be valla. çok özeniyorsan da al o hapları git hastanede yat beynine versinler elektriği zombi gibi gez o hastane yemeklerini açlıktan ölsen bile yeme arkandan dedikodunu yapmayan kalmasın o seviyeye gecene kadar başına gelenleri söylemeye gerek bile yok sonra bir daha konuşalım.

bir ara şizofreni modaydı hayal görüyorum diye gezen tipler aha şimdi de bu. 'çok zeki oluyorlarmış canım' gel anlatayım hayatımı sana tam bir geri zekalılık abidesi, hikayesi amk.

şizoafektif bozukluk var o daha gizemli ne şizofren ne bipolar arada bir şey onu dene birazda fazlada bilinmiyor ilklerin adamı olursun. ya işte ne öyleyim ne böyleyim heheh numaram şu canım yazar mısın?