bugün

beşiktaş

öncelikle başımız sağolsun. bir ateist olarak ölümde manevi bir atmosfer göremiyorum. sadece anlamsızlığın içinde bir anlamsızlık olarak görüyorum ölümü. ben ölümden korkmam yaşamdan korkmadığım gibi. hatta ölüm de bana göre bir galibiyettir. sen hem yaşama karşı hem de ölüme karşı mücadele veriyorsun. gün geliyor yaşamı yeniyorsun. bu bir zaferdir bana göre. hiçliğin içinde bir hiçlik. ölürken gülerdim ben. bak siz yas tutuyorsunuz ben gülüyorum. çünkü benim için şu an önemli ve ben anı yaşıyorum. geleceği, ölümü düşünmüyorum. tanrının beni affetmesi de umrumda değil. benim neşeme karşı ise tanrı benim iyiliğimi istemiyor demektir.

süleyman seba iyi bir şekilde öldü. milyonlar onun yanındaydı. o iyi bir hayat yaşadı, milyonlar bunun kanıtıdır. o zeki bir insan, büyük bir şahsiyetti. o öldü; ancak onun bize kattığı şeyler hala yaşıyor, yaşayacak.

arsenal karşısında oynayacağımız maçta 11 kişiyle arsenal'ı yenemeyiz. 15 kişi olmamız gerekiyor. bu rakibin futbolcularını hata yapmaya zorlamak demektir. savaş eşit şekilde kazanılmaz. rakip en zayıf sen de en güçlü olursan, o zamanı değerlendirirsen rakibi mat edersin. 11'e 11 masalıyla çıkmayalım sahaya. biz daha güçsüzüz; lakin mutlaka bir artımız vardır. bu yüzden asla umutsuz olmamalıyız.

not: seyirci top rakipteyken tezahürat yapıyor, yanlış. top rakipteyken ıslıklanır, tezahürat yapılmaz. fb taraftarı rakibi baskı altına almasını biliyor bu konuda.
© copyright 2005 - 2026