bugün
- aslan8
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- mutsuzluğun en büyük nedeni12
- ben geldim naneler13
- sssilvermist22
- spaghetto2
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- iş bulamamak3
- japon denince akla gelenler3
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- insan kaynakları2
- yazarların almak istediği hediyeler4
- anın görüntüsü18
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- deccal'in sozluge gelmesi10
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- küs insanları barıştırmak3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- bir ay çaylak olmak4
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- sözlükteki kavganın amacı5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- lionel messi6
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- nickten isim tahmini yapmak25
- en sevilen su markası3
- suca suruklenen cocuk7
- yorgun mermi13
- temmuz6
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- burhaniye6
- mutlu ama uzak olsun3
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu5
- sabahın 4 ünde parkta bir bankta oturan küçük kız2
samimiyetsizligin ve tutarsizligin abidesi olarak degerlendirdigim sahsiyet. efendim solcudur. cok degerli yaman okay'in esidir. sezan aksu'nun kadim dostudur. muhtemelen cihangir dolaylarindan ikamet eder. ya da o muhitteki entelektüellerle icli dislidir. en sevdigi sehir prag'tir. biraz periferiktir vs. ona göre prag ama olsun yine de asiktir prag'a. tabii serde solculuk varya. ve en önemlisi kader'in yönetimindedir, hizli bir kadin haklari savunucusudur. ve heyhat ayni kisi, asmali konak denen, feodal zihniyete güzel gözlerle bakan, ürgügüp ortasinda, anadolu'nun bagrinda, ögle vaktinde basörtüsüyle sarap yudumlayan 60lik kadinlar yaratan, hersey ama herseyden önemlisi seymen aga gibi son derece arizali, kadin düsmani, güc sahibi, tüm zayiflarin ve kadinlarin kendisine taptigi bir figürü ortaya koyan ve bununla övünen kadindir meral okay. gerisi bos. kader yöneticisiymis, biyikli kadinlar eylemi düzenliyormus. beynelmilel de rol aliyormus, prag'a asikmis vs. hepsini geciniz. seymen aga karakteri gösteriyor, meral okay hanimefendinin capini ve nerde oldugunu göstermeye.
edit: simdiye kadar bu kötüleme aksiyonuna karsi ses cikartmamistim, gerek de görmüyordum. lâkin bu entry icin bunu bozacagim. kötülemek yerine, neyse bu sordugum soralara ve ortaya koydugum argümanlara karsi koyacaginiz argüman yazin. yoksa yazacak bir seyiniz, kötüleyip kendi kendinize tatmin olma zavalligina girmeyin.
edit: simdiye kadar bu kötüleme aksiyonuna karsi ses cikartmamistim, gerek de görmüyordum. lâkin bu entry icin bunu bozacagim. kötülemek yerine, neyse bu sordugum soralara ve ortaya koydugum argümanlara karsi koyacaginiz argüman yazin. yoksa yazacak bir seyiniz, kötüleyip kendi kendinize tatmin olma zavalligina girmeyin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar