bugün

mayhem

dead gruba bir yazışma sonrası katıldığında 19 yaşındaydı. anlatıldığına göre hiç gülmeyen, espri duygusu olmayan bir paranoyak şizofren olan dead euronymous'la aynı evde yaşamaya başladıktan sonra sürekli onun intihara teşviklerine maruz kalmıştır. euoronymous'un bundan psikopatik bir zevk aldığı açık. nitekim bir gün eve erken gelen euronymous dead'i odasında ölü bulur. önce kollarını kesen dead kanıyla duvara'tüm bu kan için kusura bakmayın. hadi parti başlasın' yazmış daha sonra da tüfekle beynini uçurmuştur. durumu gören euronymous polise haber vermeden önce dead'in farklı açılardan bir çok fotoğrafını çeker. bu arada diğer elemanlara da telefonla haber verir; 'dead çok havalı bir şey yaptı, beynini parçaladı' polise hala haber vermeyen elemanlar dead'in beyin parçalarından bir bölümünü pişirip yer. bu onlara göre arkadaşlarına bir saygıdır. sonra kafatası kemiğinin parçalarından toplayarak kolyeler yapar ve camiadaki kankalarına dağıtırlar.bu arada fotoğraflar 'dawn of the black hearts' albümünün kapağında kullanılır.
euronymous daha sonra ben bu camianın kralıyım, insanlar üzerinde korkunç bir etki gücüm var triplerine kendini fazlasıyla kaptırır. bu arada varg vikernes'le tanışır, onu çok sever ve himayesine alır. burzum'u kurması için teşvik eder. ancak fark edemediği şey varg'ın ondan daha deli olduğu ve üstelik bunu hemen hiç belli etmediğidir.
varg bir gün euronymous'un kapısını çalar ve dostane bir gülümsemeyle onu 24 yerinden bıçaklayarak öldürür. yeni kral o'dur artık (!)
21 sene hapis cezası alan varg hala içerde yatıyor. başka bir entryimizde varg ve burzum'la buluşmak üzere. hadi parti başlasın ...