bugün
- nervionun merak ettiği yazar18
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- en merak ettiğin ulu yazarı24
- sapıkça başlık açan yazarlar6
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sevgilinin giyimine karışmak7
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri4
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler11
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar6
- merak edilen sözlük erkeği6
- tanga giyen kızın namusu4
- şımarık yazarlar5
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu4
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- ulaşamadığı kadına mundar demek8
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- komşuları itici yapan detaylar4
- sapık entryler giren insanımsılar5
- yalnizca deli yalnizca sair21
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- ciguli vs velvet7
- arkadaşlar bakar mısınız21
- şimdi herkes su içsin11
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- katatespizartmasi17
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- ellerim bomboş3
- keko saç tıraşı4
- üsküdar da martıya eziyet7
- protein tozu ve sütün gaz yapması3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- tanganın gayet de kışkırtıcı olması2
- sözlüğün bir tek bana mı sıkıcı gelmesi2
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu4
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- proteini yüksek sporcu tarfleri2
- bir kızı vermeye ikna etmek2
- milyonların bacısı başlığının sol frame gelmemesi2
- sünnetten akılda kalanlar5
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
sırf tema müziği için oynanıp bitirilmesi gereken oyundur.
müzik biranda bf1942'ye sardı ya, tüylerim diken diken oldu. vay anasını dedim. lise yıllarıma götürdü beni.
kurgu güzel fakat oyunu kısa tutmuşlar. konu uzatılmaya elverişli. yok yani gemi orada duruyor hayırdır öyle çıkartma yapıp patlatmalar falan. gemi durun orada hemen neden ulaştırıyorsun ki gemiye. araya engeller koy. dolaştır bizi falan ne bileyim. kancalarla çıkartma yaptık gemiye. bombayı yerleştirdik. sonra "buuummm". he bu arada iki arkadaşın arasından hangisi ölsün diye seçenek sunmalar falan. ama çin'li hannah var. bence onu seçmeyin önceki bölümlerde çok sağlam karaktersizlik yapmıştı bize. onu zaten yazdım ben orada. dedim hannah görüşeceğiz kızım seninle. yine aynı hainliği yapar diye gittim irish'i seçtim. adam ölüme gitti ya la. seçmez olaydım.
bu arada irish'in iki kelimesinden üçü küfürdür. zamanla alışırsınız. erkek-kadın demeden ana avrat söver. namussuz ama çok sağlam adamdır. irish, hakkını helal et kardeşim. göz göre göre ölüme gönderdim seni. söz son chapter'dan başlayıp tekrar o seçim yerine geleceğim ve bu sefer o karaktersiz hannah'ı seçeceğim. öcünü alacağım kardeşim.
müzik biranda bf1942'ye sardı ya, tüylerim diken diken oldu. vay anasını dedim. lise yıllarıma götürdü beni.
kurgu güzel fakat oyunu kısa tutmuşlar. konu uzatılmaya elverişli. yok yani gemi orada duruyor hayırdır öyle çıkartma yapıp patlatmalar falan. gemi durun orada hemen neden ulaştırıyorsun ki gemiye. araya engeller koy. dolaştır bizi falan ne bileyim. kancalarla çıkartma yaptık gemiye. bombayı yerleştirdik. sonra "buuummm". he bu arada iki arkadaşın arasından hangisi ölsün diye seçenek sunmalar falan. ama çin'li hannah var. bence onu seçmeyin önceki bölümlerde çok sağlam karaktersizlik yapmıştı bize. onu zaten yazdım ben orada. dedim hannah görüşeceğiz kızım seninle. yine aynı hainliği yapar diye gittim irish'i seçtim. adam ölüme gitti ya la. seçmez olaydım.
bu arada irish'in iki kelimesinden üçü küfürdür. zamanla alışırsınız. erkek-kadın demeden ana avrat söver. namussuz ama çok sağlam adamdır. irish, hakkını helal et kardeşim. göz göre göre ölüme gönderdim seni. söz son chapter'dan başlayıp tekrar o seçim yerine geleceğim ve bu sefer o karaktersiz hannah'ı seçeceğim. öcünü alacağım kardeşim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar