bugün
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri21
- kuran da namaz yok6
- katates ve gocu6
- simit ile gevrek arasındaki farklar4
- erdal beşikçioğlu4
- erkek gibi konuşan kız6
- yoran insanların ortak özellikleri8
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi7
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum2
- insan olmaya ceyrek kala17
- tamer yiğit3
- film izlerken sevişmek6
- velvet16
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı10
- seri gizli artı oy veren melek11
- arkadaşlar uyudunuz mu8
- eren kaşıkçı8
- ha diyen kız3
- oooo manifest4
- benkimki7
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak5
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin9
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- sana ne ifadesinin ayrı yazılması2
- yeni parti51
- hikayeyi devam ettir52
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- ona bir şey söyle10
- manifest grubu vs tarkan16
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi8
- nickten isim tahmini yapmak72
- 30 temmuz 20263
- mehdiye inanıyor musunuz10
- almanya7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- içi ve dışı farklı olan insan7
- islam düşmanlarına bir soru9
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- basit bir insan olmak4
- danimarka5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
Bayramda tek başıma gezeceğim ülke. Zira biraz tedirginlikle beraber inanılmaz bir merakım var.. Ayrıntılı bilgiler yakında
Gençler ben acaip derecede mutlu kaldım.. Gitmeden önce ya nasıl olacak arap ülkesi sonuçta diye düşünüyordum. Ancak artık Araplar ve Umman'lılar olarak ayrı bir şema oluşturmak gerektiğini anladım. Her gün sabit olarak pirinç pilavı yeniyor. Ancak bizdeki gibi bembeyaz değil farklı soslar ve baharatlarla renklendiriliyor. inanılmaz derecede güzel vadileri ve dağları var. Açıkçası oralarda yaşayıp da yamaç paraşütünü pek bilmemeleri üzücü. Qurayat şehrindeki Arap denizini Salalah'taki yeşilliği görmeden gelmeyin. Zira diğer Arap ülkelerinden insanlar yığınla şehre akın etse de muhteşem bir görsel şölen sunuyor bizlere. Daha çok ağustos ayında güzel oluyormuş. insanlıkları konusunda daha önce söylenenlere ben de fazlasıyla katılıyorum. Hayatla barışık, sorun yapan değil, çözüm üreten kendilerini kasmadan birbirlerini incitmeden yaşayan insanlar.. Benim orada yemekler ve fazlasıyla abartılı verilen hediyeler dışında zorlandığım hiç bir şey olmadı. Yemeği elle yiyorlar ancak onlara bakmadan ve kendi önüne konan evdeki 3-5kaşıktan biri ile yemek çok da zor değil. Hediye konusunda misafir gittiğim aile bana hiç bir şey aldırmadı diyebilirim. Kadınlarına yönelik davranışları her ne kadar tartışılsa da (bence bir değerdir) onlarla gezip istediklerini alıyor ve kırmamaya özen gösteriyorlar. Maddi olarak giyim ve yiyeceklerde bizden biraz pahalı olsa da her şey orda mevcut; Yaprak sarmasına kadar. Oradan ne alınır derseniz; Umman sürmesi (Omani Kahal), erkeklerin gündelik hayatta da giydiği uzun beyaz elbise ( Dişdaşe), içi fındıklı bademli hurmalar ve farklı çeşitlerde üretilen helva tercihlerinizden olabilir. Ha bir de benim de tutkunu olduğum tütsü (bukhoor) yü unutmamak gerek.
Gençler ben acaip derecede mutlu kaldım.. Gitmeden önce ya nasıl olacak arap ülkesi sonuçta diye düşünüyordum. Ancak artık Araplar ve Umman'lılar olarak ayrı bir şema oluşturmak gerektiğini anladım. Her gün sabit olarak pirinç pilavı yeniyor. Ancak bizdeki gibi bembeyaz değil farklı soslar ve baharatlarla renklendiriliyor. inanılmaz derecede güzel vadileri ve dağları var. Açıkçası oralarda yaşayıp da yamaç paraşütünü pek bilmemeleri üzücü. Qurayat şehrindeki Arap denizini Salalah'taki yeşilliği görmeden gelmeyin. Zira diğer Arap ülkelerinden insanlar yığınla şehre akın etse de muhteşem bir görsel şölen sunuyor bizlere. Daha çok ağustos ayında güzel oluyormuş. insanlıkları konusunda daha önce söylenenlere ben de fazlasıyla katılıyorum. Hayatla barışık, sorun yapan değil, çözüm üreten kendilerini kasmadan birbirlerini incitmeden yaşayan insanlar.. Benim orada yemekler ve fazlasıyla abartılı verilen hediyeler dışında zorlandığım hiç bir şey olmadı. Yemeği elle yiyorlar ancak onlara bakmadan ve kendi önüne konan evdeki 3-5kaşıktan biri ile yemek çok da zor değil. Hediye konusunda misafir gittiğim aile bana hiç bir şey aldırmadı diyebilirim. Kadınlarına yönelik davranışları her ne kadar tartışılsa da (bence bir değerdir) onlarla gezip istediklerini alıyor ve kırmamaya özen gösteriyorlar. Maddi olarak giyim ve yiyeceklerde bizden biraz pahalı olsa da her şey orda mevcut; Yaprak sarmasına kadar. Oradan ne alınır derseniz; Umman sürmesi (Omani Kahal), erkeklerin gündelik hayatta da giydiği uzun beyaz elbise ( Dişdaşe), içi fındıklı bademli hurmalar ve farklı çeşitlerde üretilen helva tercihlerinizden olabilir. Ha bir de benim de tutkunu olduğum tütsü (bukhoor) yü unutmamak gerek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar