bugün

beşiktaş

Önder özen dışında olumlu hiç bir yanı olmayan klüp. Önder özen'i beğenmeyenler, 'bu bütçeyle daha iyisi yapılabilirdi' diye düşünenlerdir ki ben onları 'hayalci' olarak tanımlıyorum. özen'in istediği oyuncular alınıyor mu? alınmıyor. o pazarlıkları özen mi yapıyor? adam uzun uzun anlattı tüm pazarlıkları yönetim yapıyor dedi, demek ki onu da yapmıyor. peki ne yapıyor özen, genç bir takım kurmalıyız diyor, ihtiyaç olan bölgelere, yıldız değil, yıldız olmak isteyen oyuncu almalıyız diyor. kaleci antrenörü yetmez, hücum antrenörü de gelmeli diyor(biliç kabul etmemiş), belçika'da pilot takım, brezilya'da pilot takım kurulup, yabancı sınırı olan bir ülkeye yabancı getirmeden buralardan geçirmeliyiz diyor, altyapı ve a takım benzer taktiklerde oynamalı, takım düzenine alışmalı diyor. kısaca adam dünyada ne doğru yapılıyorsa onları araştırıp, beşiktaşa taşımaya çalışıyor. bundan iyisi mi olur? bana sorarsanız hiç bir klüpte bir önder özen yok, herkes günü kurtarmaya çalışıyor, önder özen geleceğin temelini atıyor. Ha yönetim konusunda düşündüklerim tamamen farklı. tek olumlu yanları bu adamı işe almaları onun dışında tüm işleri fiyasko. alamadıkları adamı aldık diye açıklamak, rakibiyle anlaşan adam için 'daha transfer bitmedi!' diye bağrınmak, her gördüğü mikrafona konuşup, hiç bir iddiasını gerçekleştirememek, devamlı bahane üretmek gibi birçok azımsanamayacak hataları var. aynı finansal çerçevede hareket edip bu kadar yüzüne gözüne bulaştırmayan bir yönetimi tercih ederdim şahsen. gs'nin durumu bizimkinden beter şu an. temmuz ayında adamlar t.direktörünü yeni getirdi takıma, tek transferleri oldukça maliyetli, sadece 1 sene ilk 11 oynayacak olan * olcan. ama başkanları 'ronaldinho kapımızın önünden geçemez' diye açıklama yapmıyor işte.
© copyright 2005 - 2026