bugün
- hikayeyi devam ettir29
- erkeklerin obur olduğu algısı13
- nickten isim tahmini yapmak60
- hayattan zevk alamamak10
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken5
- uysaljakoben16
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek8
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı2
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- aylık 495 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- admin reyis sal şu botları sözlük öldü neredesin2
- yazarların zeka seviyeleri8
- sözlüğün amına kim koydu4
- yeni parti49
- ahbap derneği ne kayyım3
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- bir sözlük kızıyla seks yapmak4
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi5
- nasreddinhoca7
- ali haydar fırat2
- mehdinin almanyada olma ihtimali5
- faik öztrak6
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- kuşkaş4
- ammına koydumun ergenleri7
- kemalistlerin kazandığı en son seçim2
- güzel kızların pizza yemesi7
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler4
- kuvvet formülünün analizi4
- şehit olanların cennete gitmesi2
- 16 ağustos 2026 beşiktaş eyüpspor maçı2
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- ilah5
- kemal kılıçdaroğlu9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası20
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- hasrettin hoca2
- kürdanistan2
- kıraça3
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- mohamed salah ghaly2
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
nick altına yazılanları okuyunca şoka uğradığım yazar. ön yargı çok gördüm de böylesini görmedim. nickinden yola çıkarak bir insan hakkında yazılacak ne çok şey varmış meğer. bir tek entrysi bile okunmuş mu peki? yok. varsa yoksa cinsiyeti. üstelik hep aynı teraneler. burada bulunan herkes diğerlerine cinsiyetini ispat etmek zorundaymış gibi saçmalamalar...
neymiş efendim? dikkat çekmeye çalışıyormuş. nickinde adam olan vatandaş gay olmuyor da nickinde kız olan vatandaş anında harun abi.
valla harun abi filan değil. baya bildiğiniz öz hakiki dişi kendisi.
mis gibi de yazan çizen, kafası çalışan bir dişi. dikkat çekmeye çalışan harun abi yaftası vurulunca çekmeye çalıştığı iddia edilen dikkat kendisine altın tabakta sunulmuş olmuyor mu sanki? dikkat çekmeye çalışıyorsa ve sen de bu dikkat çekmeye çalışma işleminden rahatsızsan soluğu burada alma ki dikkat çekmesine neden olmayasın.
zaten bir şeyler yazacaktım ama incelik gösterip benden önce hakkımda güzel düşüncelerini belirtti. insanları karalamadan yaftalamadan önce iki kelam etmeye çalışın, tanımaya anlamaya çalışın. farklı düşüncelere farklı anlayışlara bile sahip olabilirsiniz, ama hepimiz konuşma, anlama, arkadaşlık etme becerisine sahibiz. arkadaş olmaya değer bir insan zira kendisi. bakın ne de güzel yazıyor:
insanların burada bulunmaktan ve yazmaktan alacağı keyfin dibine dinamit koymayı kesin artık. bir yazar üzerinden varlık göstermeye çalışmak, ben hiçbir şey yazamıyorum'un farklı bir versiyonu.
ama yavrum sende de suç var. kırmızılı fularlı hem de kızlı nick alırsan bu arkadaşların boğa gibi saldıracağını düşünemedin mi?* doğru düzgün konuşmayı, yaklaşmayı bilmiyorlar, aynı ilkokuldaki gibi saçını başını çekiştirip duruyorlar işte.
neymiş efendim? dikkat çekmeye çalışıyormuş. nickinde adam olan vatandaş gay olmuyor da nickinde kız olan vatandaş anında harun abi.
valla harun abi filan değil. baya bildiğiniz öz hakiki dişi kendisi.
mis gibi de yazan çizen, kafası çalışan bir dişi. dikkat çekmeye çalışan harun abi yaftası vurulunca çekmeye çalıştığı iddia edilen dikkat kendisine altın tabakta sunulmuş olmuyor mu sanki? dikkat çekmeye çalışıyorsa ve sen de bu dikkat çekmeye çalışma işleminden rahatsızsan soluğu burada alma ki dikkat çekmesine neden olmayasın.
zaten bir şeyler yazacaktım ama incelik gösterip benden önce hakkımda güzel düşüncelerini belirtti. insanları karalamadan yaftalamadan önce iki kelam etmeye çalışın, tanımaya anlamaya çalışın. farklı düşüncelere farklı anlayışlara bile sahip olabilirsiniz, ama hepimiz konuşma, anlama, arkadaşlık etme becerisine sahibiz. arkadaş olmaya değer bir insan zira kendisi. bakın ne de güzel yazıyor:
insanların burada bulunmaktan ve yazmaktan alacağı keyfin dibine dinamit koymayı kesin artık. bir yazar üzerinden varlık göstermeye çalışmak, ben hiçbir şey yazamıyorum'un farklı bir versiyonu.
ama yavrum sende de suç var. kırmızılı fularlı hem de kızlı nick alırsan bu arkadaşların boğa gibi saldıracağını düşünemedin mi?* doğru düzgün konuşmayı, yaklaşmayı bilmiyorlar, aynı ilkokuldaki gibi saçını başını çekiştirip duruyorlar işte.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar