bugün

g string fasizmi

almanya'da yaşadığım yıllar. neo g string gruplarıyla slipci türklerin yani bizlerin çatışmaları hat safhada. içimizde bir muhbir olduğundan şüpheleniyoruz. çünkü neo g stringci gruplar hep bizden bir adım öndeler. bu durum paçalı don severler grubuyla birleştiğimizden beri var. hain kesin paçalı don grubundan biri. ama kim? kim?

birgün üç arkadaş işten eve dönerken çok feci bir tuzağa geldik ve neo grup tarafından yakalandık. gözlerimiz g stringlerle bağlandı. bizi minibüslerine bindirip terkedilmiş bir binaya götürdüler. gözlerim açıldığıda sandalyeye bağlanmıştım. yanımda arkadaşlarımdan biri daha vardı. ama diğeri yoktu. arkadaşımıza ne yaptınız diye çığlıklar atmaya başladım. çığlıklarım kes lan sesini bağırtısıyla son buldu. bağıran kişi üçüncümüzdü; musa. musa bizi satan kişiydi. ama nasıl olurdu. musa üzerinden siyah paçalı donunu asla çıkarmazdıki.. aklımdan geçen soruları farkeden musa sırıtarak pantolununu aşağıya indirdi. yanıma yaklaştı ve bak, ama dikkatli bak dedi. aman allahım.. aman allahımmmmmm... musa'nın üstündeki don değil kıldı. musanın ön ve arka taraf kılları bi boxer don görüntüsündeydi. hele bir kıç vardı ki içindeki g stringi kılların arasından seçmenin mümkünatı yoktu.

musa bunu bize nasıl yaparsın diye bağırdım. aşk için yaptım dedi musa, sarah için yaptım. sarah için bizleri, slip ve paçalı don severleri satmıştı. gözlerimden iki damla yaş süzüldü. ama sebebi yemiş olduğumuz kazık değildi. musa'nın etek traşsız vucudundan yayılan kokuydu. tam kokunun etkisiyle kendimden geçmiştimki kapı kırıldı ve mekana baskın düzenlendi. baskını yapan beyaz atlet grubuydu. onlarla henüz birleşmemiştik ama yinede bize yardım etmek için gelmişlerdi. bizi oradan kurtardılar. ertesi gün almanya'yı terk ettim. uçakta sarah aklıma geldikçe kustum, musa'nın sarah için bize yaptıklarını düşüncükçe çıldırdım ve yine kustum. yanımdakinin üstü başı kusmuk olmuştu... çok zor günlerdi.