bugün

beşiktaş

metalist kharkiv'i eleştirenlerce beğenilmeyen takım. o metalist türkiye liginde oynasa her sene siker atar ortalığı ama futboldan habersizsen yaz döşe gitsin.
ayrıca yalçın ayhan transferinden çaktıkça çakılan takımım.
şimdi kardeşim bak senin elinde stoper tandanslı iki adam var.ersan ve franco, sivok ve toraman gidiyor. bir yabancı alacaksın olacak 3. bizim sakatlık cenabetliğini de işin içine kat ve düşün.yarın fenerbahçe maçı var ve elindeki tek stoper franco, ersanın götünde nasır çıktı, diğer yabancı da kırmızı kart cezalısı.stoperde franconun yanında necip mi oynasın yalçın mı?
ha daha iyisi var da ben mi almıyorum kardeşim. yerli stoperin iyisi desen konyaspor ile akhisar selim ay ve uğur demirok için kapıyı 3 milyon eurodan açıyor aq.zaten sıkıntıdasın 3ü onlara vereceğime yalçını alır 3 milyon euro fazla vererek yabancı forvetimi bir tık üstte alırım.
ha bu arada atınç falan demeyin bana adam 3.ligdeki dardanelde toplam 6 maça çıkmış sadece dardanelde oynamayan adamın da beşiktaş'ta işi yok.
kaldı ki yalçın hiç te kötü bir stoper değil, evet beşiktaşın topçusu değil, ama bu takım düzlüğe çıkana kadar yamalarla idare edeceksin babalar.
bu arada manuel lanzini'yi aldık sanırsam. sağ açıka olcanın gelme ihtimalini çok yüksek görüyorum.tarık çamdal da içeriden aldığım bilgilere göre büyük ihtimal seneye bizde.stoper moledo olacak gibi ki en az 5 kafa golü, 3 te rakibe dalması var. sert bir stoper.geriye kalıyor yabancı forvet. benim gönlümden geçen iki isim var. ilki asamoah gyan ki bence taraftarın istediği tipe bire bir uyuyor ikincisi de alfred finbogasson.bu kisi çok iş yapar beşiktaş'ta. dolayısıyla kadro şöyle olabilir.
zor maçlar: tolga-tarık,moledo,franco,motta-olcay,veli,atiba,lazzini,olcan-gyan
kolay maçlar: tolga-tarık,moledo,franco,motta-olcay,veli,lazzini,olcan-gyan,cenk.
acık sabredin.
© copyright 2005 - 2026