bugün

roberto mancini

süper bir durumu belirtmiş olan teknik adam.

--spoiler--
tek söyleyeceğim şey yabancı kuralının kalkması gerektiği. Avrupa’da mücadele eden takımlar var. Bu oyuncuların aynı zamanda ligde de oynayabilmesi lazım. Bu karışıklık durumu zorlaştırıyor. Böyle olunca zaten kariyerinin sonuna gelmiş yıldız oyuncuları buraya almak zorunda kalıyorsunuz. Ondan dolayı da genç Türk oyuncular arkadan gelmiyor. Aynı zamanda Türk oyuncuların bir şekilde yurt dışına gitmeleri gerektiğini düşünüyorum. Böylece Türk Milli Takımı da gelişecektir. Biz bu konuyu italya’da 30 yıl önce konuşmuştuk. italyan takımlarında sadece italyanlar oynasın böylece milli takım başarılı olsun diye. Ve bir sonuç alamadık. Ne zaman bu kural kalktı, dünyanın en iyi oyuncuları gelmeye başladı italyan Milli Takımı da başarılı olmaya başladı.
--spoiler--


şimdi aga ben fenerliyim. ama herif doğru söylüyor. yıllardır bu sınırlamanın ne faydasını gördük. türk milli takımı çok süper top mu oynamaya başladı. ya da her turnuvaya her dünya şampiyonasına katılır hale mi geldik. veya süper türk topçularımız mı oldu.. onlar real de barca da m.united te vb. büyük takımlarda mı oynamaya başladı. hayır. bu sınırlamanın tek kaymağını yiyen değerinden fazla para alan türk topçular.

şu sınırlama kalksın nasıl basketbolda voleybol da avrupa da finaller oynuyoruz futbolda da öyle olacağına eminim. ama kaldırmıyorlar işte aga. birileri kalkmasını istemiyor. ne olur gs şampiyonlar ligi şampiyonu olsun ertesi yıl fener olur. bjk olur. bence biran önce çözüme kavuşturulmalı bu durum.