bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum5
- ragnar rockefeller38
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- çocukken içine kapanık olmak3
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- ahmet sezar bey'e mesaj gitmemesi2
- kemalistleri yunanistana gönderelim kampanyası2
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- bir amaca hizmet etmek3
- viski içen erkek seksiliği2
- gocu'ya yazdığım şiir3
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- queen feristah8
- gocu meme ucu5
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- ahtapot yemek10
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- ilk buluşmaya giderken alınacak çiçek3
- lahmacunun yanında ne içilir10
- tuzlu fıstık3
- millete gay guy diyenler2
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- deniz göktaş37
- türklerin tembel bir millet olması8
- evagreen6
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- evli olduğunu saklayan kişi9
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- spinoza nın derdi ontolojik değil miydi sorunsalı2
- yazarlardan aforizmalar2
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- 2026 dünya kupası20
- günün şiiri12
- ertelemenin gelecekteki kendine iş kitlemek olması2
- dünya16
- futbol16
- üstad dostoyedisiki2
- doa3
- bir kadın size hakaret ediyorsa2
- dünyanın en iyi teknik direktörü2
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- norveç5
- brezilya6
- ciddi ciddi aşure seven insan30
süper bir durumu belirtmiş olan teknik adam.
--spoiler--
tek söyleyeceğim şey yabancı kuralının kalkması gerektiği. Avrupada mücadele eden takımlar var. Bu oyuncuların aynı zamanda ligde de oynayabilmesi lazım. Bu karışıklık durumu zorlaştırıyor. Böyle olunca zaten kariyerinin sonuna gelmiş yıldız oyuncuları buraya almak zorunda kalıyorsunuz. Ondan dolayı da genç Türk oyuncular arkadan gelmiyor. Aynı zamanda Türk oyuncuların bir şekilde yurt dışına gitmeleri gerektiğini düşünüyorum. Böylece Türk Milli Takımı da gelişecektir. Biz bu konuyu italyada 30 yıl önce konuşmuştuk. italyan takımlarında sadece italyanlar oynasın böylece milli takım başarılı olsun diye. Ve bir sonuç alamadık. Ne zaman bu kural kalktı, dünyanın en iyi oyuncuları gelmeye başladı italyan Milli Takımı da başarılı olmaya başladı.
--spoiler--
şimdi aga ben fenerliyim. ama herif doğru söylüyor. yıllardır bu sınırlamanın ne faydasını gördük. türk milli takımı çok süper top mu oynamaya başladı. ya da her turnuvaya her dünya şampiyonasına katılır hale mi geldik. veya süper türk topçularımız mı oldu.. onlar real de barca da m.united te vb. büyük takımlarda mı oynamaya başladı. hayır. bu sınırlamanın tek kaymağını yiyen değerinden fazla para alan türk topçular.
şu sınırlama kalksın nasıl basketbolda voleybol da avrupa da finaller oynuyoruz futbolda da öyle olacağına eminim. ama kaldırmıyorlar işte aga. birileri kalkmasını istemiyor. ne olur gs şampiyonlar ligi şampiyonu olsun ertesi yıl fener olur. bjk olur. bence biran önce çözüme kavuşturulmalı bu durum.
--spoiler--
tek söyleyeceğim şey yabancı kuralının kalkması gerektiği. Avrupada mücadele eden takımlar var. Bu oyuncuların aynı zamanda ligde de oynayabilmesi lazım. Bu karışıklık durumu zorlaştırıyor. Böyle olunca zaten kariyerinin sonuna gelmiş yıldız oyuncuları buraya almak zorunda kalıyorsunuz. Ondan dolayı da genç Türk oyuncular arkadan gelmiyor. Aynı zamanda Türk oyuncuların bir şekilde yurt dışına gitmeleri gerektiğini düşünüyorum. Böylece Türk Milli Takımı da gelişecektir. Biz bu konuyu italyada 30 yıl önce konuşmuştuk. italyan takımlarında sadece italyanlar oynasın böylece milli takım başarılı olsun diye. Ve bir sonuç alamadık. Ne zaman bu kural kalktı, dünyanın en iyi oyuncuları gelmeye başladı italyan Milli Takımı da başarılı olmaya başladı.
--spoiler--
şimdi aga ben fenerliyim. ama herif doğru söylüyor. yıllardır bu sınırlamanın ne faydasını gördük. türk milli takımı çok süper top mu oynamaya başladı. ya da her turnuvaya her dünya şampiyonasına katılır hale mi geldik. veya süper türk topçularımız mı oldu.. onlar real de barca da m.united te vb. büyük takımlarda mı oynamaya başladı. hayır. bu sınırlamanın tek kaymağını yiyen değerinden fazla para alan türk topçular.
şu sınırlama kalksın nasıl basketbolda voleybol da avrupa da finaller oynuyoruz futbolda da öyle olacağına eminim. ama kaldırmıyorlar işte aga. birileri kalkmasını istemiyor. ne olur gs şampiyonlar ligi şampiyonu olsun ertesi yıl fener olur. bjk olur. bence biran önce çözüme kavuşturulmalı bu durum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar