bugün
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- yazarların bildiği en kötü küfür5
- mikrodalgaya sucuk koymak5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- erdogan'a suikast timi itirafı2
- penise dövme yaptırmak3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- clemence baptista4
- renault 9 broadway8
- nihoşun ölümü16
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- memduh bashgan14
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- futbol3
- kezoların burada kibirlenmesi5
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- saç dökülmesi5
- avusturya3
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- meal kuran değildir26
- yazın yorganla yatan insan5
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- artı oy alma yolları5
- çaylak olunca hissedilenler5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- ekonomi13
- hangi şehrin neyi meşhur4
- asteğmen7
- en hakiki mürşitteki ilim4
- mason greenwood5
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- gecenin şiiri5
- simko39
- tavsiye4
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- rambo ariel ortega8
- tuba büyüküstün7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- moderatörlere sesleniş5
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- özgür özel'in tutuklanması9
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- haydi selametle kt3
- brad pitt4
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
dedesinin üzerinden kendisine saldırıp duygusuzluk mastürbasyonu yapan sosyalist kılıklı kişiler varmış bugün bunu gördüm. bir insan kötü olabilir ama onun çocuklarının ölmesi gerekmez kötü olduğu için. daha çocuktur lan bu çocuk 17 yaşında. babası ve dedesi zengin kapitalist düzenini devam ettirdiği için kendisini suçlayamayız çünkü en nihayetinde bir çocuktur. ailesi gibi zengin olacaktı belki. yasa dışı işler yapabilir veya insanlara zarar verebilirdi. fakat ihtimaller üzerinden insanların ölmesini istemek nasıl bir mantıktır. belki iyi bir işadamı akademisyen olacaktı. belki vakıflar kuracaktı. bill gates çoğumuzun takdirini kazanan zengin insan değilmidir. belki yılda 100 öğrenciye burs verecekti veya hastane falan yaptırcaktı. 17 yaşında lan daha allahmısınız gelecekte ne olacağını biliyorsunuz. belki binlerce insana iş olanağı sağlayacaktı. işsizliği görmeden burdan sallamak kolay tabi.
2 sene önce bir kuzenim vefat etti trafik kazasında. arkadaşlarıyla beraber gezmeye gitmişti. bugünlerde hepimizin ismini öğrendiğimiz soma'da çalışıyordu hatta babası emekli madenciydi. marmara üniversitesi kazanmış ailenin övündüğü kişiydi. minyon tipi sebebiyle çok küçük gözüküyordu. fakat o trafik kazasından sonra anladım genç ve yaşlı insanın ölümü bir olmuyor.
babası, amcası, dayısı, dedesi hep beraber gömdük çocuğu. ali şen'in torununa göre ailesi çok fakirdi ama iki çocukta şimdi toprak altında. ailesi atv alamamıştı ve kendisi ev parasını yetiştirebilmek için ek işlerde çalışıyordu. babası bana sarılmıştı oğluyla aynı yaşlarda olduğum için hüngür hüngür ağlamıştı. o anda hayatımı gözden geçirip bana birşey olsa ne olur ailem ne yapar diye uzun uzun düşündüm.
küfrettiğimi pek göremezsiniz ama bu sefer edicem kendimi tutamıcam. ulan sizin sikik ideolojinizin finansmanı kimdi. friedrich engels kapitalistin önde gideni değilmiydi. işinize gelince antisemitizmi kralını yaparsınız ama karl marx, rosa luxemburg, lev troçki ve vladimir lenin gibi yahudilerin uydurduğu ideolojiye tapmasını iyi bilirsiniz. o götü bokla ideolojiniz insanlara faydası olsaydı marx'ın kendi çocukları intihar etmezlerdi. sizin gibiler yüzünden dünyada pogromlar, sürgünler yaşanmadımı. kendinize faydanız olsaydı bugün eski doğu avrupa ülkeleri dünyaya neo-nazi salgılamazdı. diktatör taşağı yalamayı seven bir ideolojiye inanıyorsunuz, bakın kuzey kore'ye sizde gülün biraz.
not: biraz ileri gitmiş olabilirim, ama bir çocuğun ölümünde sevinilecek birşey bulamıyorum. bu konu benim hassasiyetim.
2 sene önce bir kuzenim vefat etti trafik kazasında. arkadaşlarıyla beraber gezmeye gitmişti. bugünlerde hepimizin ismini öğrendiğimiz soma'da çalışıyordu hatta babası emekli madenciydi. marmara üniversitesi kazanmış ailenin övündüğü kişiydi. minyon tipi sebebiyle çok küçük gözüküyordu. fakat o trafik kazasından sonra anladım genç ve yaşlı insanın ölümü bir olmuyor.
babası, amcası, dayısı, dedesi hep beraber gömdük çocuğu. ali şen'in torununa göre ailesi çok fakirdi ama iki çocukta şimdi toprak altında. ailesi atv alamamıştı ve kendisi ev parasını yetiştirebilmek için ek işlerde çalışıyordu. babası bana sarılmıştı oğluyla aynı yaşlarda olduğum için hüngür hüngür ağlamıştı. o anda hayatımı gözden geçirip bana birşey olsa ne olur ailem ne yapar diye uzun uzun düşündüm.
küfrettiğimi pek göremezsiniz ama bu sefer edicem kendimi tutamıcam. ulan sizin sikik ideolojinizin finansmanı kimdi. friedrich engels kapitalistin önde gideni değilmiydi. işinize gelince antisemitizmi kralını yaparsınız ama karl marx, rosa luxemburg, lev troçki ve vladimir lenin gibi yahudilerin uydurduğu ideolojiye tapmasını iyi bilirsiniz. o götü bokla ideolojiniz insanlara faydası olsaydı marx'ın kendi çocukları intihar etmezlerdi. sizin gibiler yüzünden dünyada pogromlar, sürgünler yaşanmadımı. kendinize faydanız olsaydı bugün eski doğu avrupa ülkeleri dünyaya neo-nazi salgılamazdı. diktatör taşağı yalamayı seven bir ideolojiye inanıyorsunuz, bakın kuzey kore'ye sizde gülün biraz.
not: biraz ileri gitmiş olabilirim, ama bir çocuğun ölümünde sevinilecek birşey bulamıyorum. bu konu benim hassasiyetim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar