bugün

çapulcu

ne dine, ne emeğe, ne de demokratik haklara saygısı olan, senden benden alınan vergilerle edinilen kamu mallarına zarar vermeyi, yağmalamayı, kundaklamayı kendine hak gören, vücudu vatana muzır, köpekten aşağılık mahlukat.

Bunların bir de insanlar için sokağa döküldüklerini iddia etmeleri yokmu. Temelli çileden çıkarıyor beni.

Insanların emeğine saygısı olan, kaldırım sökmez, ağaç, otobüs, kamu hizmeti aracı yakmaz. Kendi içinden olan polis kardeşine zarar vermez.

Bunların isteği ak parti baştan gitsin. Tamam gitsin. Oy üstünlüğü sağlayın gitsin. "oyumuzu çalıyorlar ama yaaa" diyorlar.

Şimdi sorarım size. Ak partili olan herkes koyun ya, ha siz bir tane koyun kadar olup oyunuza sahip çıkamıyorsanız, siz bir koyun bile etmezsiniz demek olmuyor mu?

Yerel seçimde, "lambalar söndü, oylar çalındı" dediler. Bu ne demek? "Biz oyumuza sahip çıkamayacak kadar malız" demek.

Bakın şimdi kardeşlerim. Ankara'da sayın gökçek,
1. Mhp'ye,
2. chp'ye,
3. Bdp'ye,
karşı kazandı. Diyelim bunlar oyları çaldı. Sandıkta ak parti'den 1 kişi varken, sizden 3 kişi vardı. 3'ünüz bu adam kadar yok musunuz?
Elektrik gittiyse bile, o adam o karanlıkta hangi pusulada kime oy verilmiş ne biliyor. Diyelim görüyor. O zaman sizde görün. Göremiyor musunuz? O zaman muhalefet nerede bir âmâ varsa sandık başkanı yapmış demektir.

Bir parti için en önemli şey seçimdir. Onun için sandığın başına milletin en uyanıkları konulur. Bunu düşünemeyen bir muhalefet bu ülkeye layık bir iktidar olamaz.

Durmak yok, ak partiyle yola devam. Çatlayın amk.