bugün
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- bana gel film izleriz diyen erkek15
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler7
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil6
- arkadaşlar nasılsınız10
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam5
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi18
- gratisin içini merak etmek5
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri5
- komik biri olmak2
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- kendine bir soru sor5
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- kavalali mehmet ali pasa3
- mekke anlaşması11
- cansever18
- pazar günü evde oturan insan4
- ip atlayan erkek2
- sözlükte kavga oluyor hissi5
- bir sözlük kızını yatağa atmak2
- insan sevmemek6
- simko317
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- kadınlar denizi3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- acı yiyen insan2
- sözlüğün kırbacı5
- uçan tekne2
- vahşi batı2
- yarım kokoreç'in 300 tl olması2
- komik olmayan komedyen3
- ders çalışmanın bazen iyi hissettirmesi2
- işerken hapşırmak3
- kafamın içindeki sesler5
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- galatasaray daikin den libero takviyesi2
- tavuk pilav4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- futbol24
- hewal ebo9
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- pkklı anaları3
- sokakta kavga teknikleri2
- recep tayyip erdoğan3
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- sarapci koala7
- merfulu2
- günlük tutan erkek13
zevk almaya bakılan olgu ülkemizde. yakında sansürü seviyorum diye tişört bastırıp hem kendim giyecem hem de dağıtacam anarşik kardeşlerime.
şöyle bir anketodum var benim uludağı'mın yazan kardeşleri;
hiç bir zaman apolitik olamadım, hep ailemden gizli yürüttüm bu işleri, yakalandığımda kavga kıyamet. şimdi üniversiteyi onlardan ayrı bir şehirde okuyorum ve korka korka da olsa yine politik olduk, çıktık. korkuyorum çünkü okumayı, bilimi sevdiği için okuyanlardanım ve okulla ilişiğimi itinayla keser babam.
(not bazıları için: bunlar doğal şeyler ama şu ölümler, fişlemeler, hapisler ve 12 eylül bunları öcü gibi gösterir oldu, o yüzden anlayamazsanız bu merakı empati kurun kendi ilgilendiğiniz bir şeyle.)
arka planda yürüttüm, sonra üyelikti derken açık açık aldık başımızı. hep kameralardan kaçtım. bir gün dayanamadım, o dizeleri okumalıydım.
çocuklarla ilgili onları öldürmekle ilgili, hatta utanmadan kameranın içine baktım okurken, insanlık nedir bilmezsiniz diye bile bağırdım kameraya.
akşama kadar el fatiha allah'a sığınma. abim garanti araştırır, tv'ye çıkarım diye düşünüyom, hepten savaşa hazırdım. bu benim yaşamım ben böyleyim, yaşamla bir benim için diye cümleler topluyorum zihnime.
tv çıkıp çıkmadığımı blmiyorum, ama netteki videolarda sadece genel çekim o da şiir hiç duyulmuyor. benim olduğum kaseti sansürlemişlerdi galiba.
önce şükrettim sonra sabaha kadar güldüm. ve artık içimdekileri her ortamda konuşuyorum, nasıl olsa sansür var. siz de sakın çekinmeyin devletimiz ve başbakanımız sayesinde günü kurtarabilirsiniz, kervanı yürütmeye devam edebilirsiniz.
şöyle bir anketodum var benim uludağı'mın yazan kardeşleri;
hiç bir zaman apolitik olamadım, hep ailemden gizli yürüttüm bu işleri, yakalandığımda kavga kıyamet. şimdi üniversiteyi onlardan ayrı bir şehirde okuyorum ve korka korka da olsa yine politik olduk, çıktık. korkuyorum çünkü okumayı, bilimi sevdiği için okuyanlardanım ve okulla ilişiğimi itinayla keser babam.
(not bazıları için: bunlar doğal şeyler ama şu ölümler, fişlemeler, hapisler ve 12 eylül bunları öcü gibi gösterir oldu, o yüzden anlayamazsanız bu merakı empati kurun kendi ilgilendiğiniz bir şeyle.)
arka planda yürüttüm, sonra üyelikti derken açık açık aldık başımızı. hep kameralardan kaçtım. bir gün dayanamadım, o dizeleri okumalıydım.
çocuklarla ilgili onları öldürmekle ilgili, hatta utanmadan kameranın içine baktım okurken, insanlık nedir bilmezsiniz diye bile bağırdım kameraya.
akşama kadar el fatiha allah'a sığınma. abim garanti araştırır, tv'ye çıkarım diye düşünüyom, hepten savaşa hazırdım. bu benim yaşamım ben böyleyim, yaşamla bir benim için diye cümleler topluyorum zihnime.
tv çıkıp çıkmadığımı blmiyorum, ama netteki videolarda sadece genel çekim o da şiir hiç duyulmuyor. benim olduğum kaseti sansürlemişlerdi galiba.
önce şükrettim sonra sabaha kadar güldüm. ve artık içimdekileri her ortamda konuşuyorum, nasıl olsa sansür var. siz de sakın çekinmeyin devletimiz ve başbakanımız sayesinde günü kurtarabilirsiniz, kervanı yürütmeye devam edebilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar