bugün

ecdada söven sahte türkçüler

bunların bir diğer versiyonu "hatta aynı kişide olabilirler" islamı eleştireceğim derken hakaret eder. biri islama hakaret ediyorsa bilin ki Türkçü değildir.

Türkçü Mensubu olduğu Milletin milli dini haline gelmiş islam'a hakaret etmez. islamı kullanarak insanları sömürmeye çalışan din bezirganlarına, sahte hocalara, şıhlara şeyhlere karşıdır. islamın kendisine değil... Çünkü Türkçü milletini sevendir kendisini değil!

Milletini seviyorsan milletinin kalbini kırmayacaksın. Eleştireceksin ama hakaret etmeyeceksin.

ben; türkçülük üzerinden sırf prim olsun diye islam'a vuranlara, osmanlıya küfür edenlere, türk tarihini atatürkle sınırlandırmak isteyen yobaz kemalistlere, soyu babada değilde anada arayanlara, fikri alt yapısı curcuna olup bir yazıda kemalizmi öven diğer yazıda türkçülük oynayanlara, yeşil ve kızıl komünistlere, kürtlere, çerkeslere, emperyalistlere, hizbullahçılara, tarikatçılara, cemaatçilere, şefaatçilere, nurculara, hümanistlere, din simsarlarına ve din düşmanlarına, ahlaksızlığı övenlere, popüler kültürü dayatanlara, yabancı hayranı ve düşünce ishali olmuş çocuklara, bir müzik şeklini ölümüne savunan hıyarlara, futbol ile beyni uyuşmuş holiganlara, porno kültürünün beynini esir aldığı sapıklara, hayvanlara eziyet eden orospu çocuklarına, kendini bir bok sanan entel kuklalara her daim kendi düşüncemi söyleyeceğim! BEN TÜRKÇÜ VE TURANCIYIM!