bugün

dangalak kızların erkek beğenme kriterleri

inanılmaz abazan bir insanım son 3 senedir. inanır mısınız elim kız eline dğmiyor ne zamandır. en son bir kız ile ne zaman konuştuğumu bile hatırlamıyorum.

diğer abazanlar gibi kız sıkıntısı içinde, ama onlardan farklı olarak kızları tanıma ile geçirdim bu 3 senemi. kayıp olarak görmemekle beraber, ilerideki cinsel hayatıma büyük katkıları olabilecek, bir 3 sene geçirdim.

ve araştırmamdan şu sonuçları çıkardım. etrafta gördüğümüz, ve çoğumuzun güzel kızmış, iyi ilişkiye girilir bu denilen kızların çoğu dangalak. çoğu dediysem yüzde 95 lik bir kısmı canım. ve bu dangalak kızların beğendiği genel geçer bir tip var.

3 sene boyunca hangi dangalak kızı gözlemlediysem, yanındaki erkeğin özellikleri, bir başka zaman gözlemlediğim bir başka kızın yanındaki erkekle hemen hemen aynı.

ilk başlarda şaşırdıysam da, sonraları acıyla farkettim ki, bu kızların hepsi aynı sıradanlığa sahip. farklı olma çabası içinde, birbirlerine daha da benzemeye başlıyorlar zavallılar. ve işin kötüsü, sıradan beğenileri de, birbirleriyle uyuşuyor.

bunu anlamayan yurdumun daha dangalak delikanlıları da, o beğenilen tip erkek olmak için gtünü verebilecek kıvama geliyor..

hepinizin merakla dangalak kızların beğendiği genel geçer tipin nasıl olduğunu merak ettiğini biliyorum. onun için olabilmek için bu entry i okuduğunuzu da biliyorum. bundan dolayı, size acı çektirmek, belki duygularınızla oynamak hoşuma gittiğinden dolayı, o genel geçer tipi sizinle paylaşmayacağım, kuzucuklarım.
güncel Önemli Başlıklar