bugün

terör ihraç eden ülke

önce esed kimyasal silah kullandı yalanını söyledik. muhaliflerin kullandığı ortaya çıktı! (hatırlarsanız rte'de yalanı ortaya çıkınca "kimyasal silah ile ölen ölüyor da normal silah ile ölümler olmuyor mu?" şeklinde kendince şark kurnazı açıklama yapmıştı!)
sonra "allah allah bu muhalifler bunu nasıl elde etmiş?" diye aptala yattık! "türk istihbaratının kimyasal silahları verdiği" haberleri (iddiaları) ortaya çıktı.
sonra "allah allah bu muhalifler bu silahı edinmiş olsalar bile bunu kullanmayı nasıl öğrendiler ki?" diye aptala yattık! bu aralar gündemde olan habere (iddiaya) göre mit ve jandarmanın el kaidecilere (el nusra) genel ve kimyasal silah kullanma eğitimi verdikleri ortaya çıktı!

haberi yapan daşaklı bir gazeteci olunca ve bu gazeteci abd'nin suriye savaşına girmesini istemeyen "derinleri" tarafından desteklenince insan iddiaların gerçek olabileceğine daha çok inanıyor.
(Pulitzer ödüllü ABD'li gazeteci Seymour Hersh - http://www.bbc.co.uk/turk...l?ocid=socialflow_twitter http://www.radikal.com.tr...berinin_arkasinda-1185473)göre

neyse gençler bu haber de yaklaşmakta olan felaketin göstergesi!
(bkz: rte ve bazı akp kurmaylarının ucm de yargılanması)
ülkemiz için hayırlısı olur inşallah.

tanım: akp türkiye'si!