bugün

sözlüğe veda etmek

er geç gerçekleşecek olandır. ve galiba benim için vakit geldi. sözlüğe veda etmek gerçekten zor bir iş. farketmeden alışıyor insan her sabah sözlüğü açıp ne var ne yok diye bakmaya. ya da tv izlerken ilginç bir olay yaşandığında hemen bakıyor sözlüğe acaba bizimkiler ne demiş diye. tanımadığın insanlar aniden "bizimkiler" oluveriyor. çoğu zaman gerçekten eğlenceli, bazıları kabul etmese de arayana bilginin bolca varolduğu bir mecra burası. x'in sözlüğe vedası gibi bir başlık açıp sanki çok önemli biriymişim gibi davranma hatasına düşüp giderayak küfür yememek için size buradan veda ediyorum. biriniz hariç diğerlerinizi yolda görsem tanımam. ama sanki sizi yıllardır tanıyor gibiyim. şu an gerçekten içimde hüzün var. meğer ne çok alışmışım. velakin her şeyi tadında bırakmak bazen de böyle uzaklaşmak gerekiyor her şeyden, herkesten. elbette kendimce haklı sebeplerim var içime kapanmak için. ama bunları yazmanın da bir manası yok. internet aleminin sadece bu kıyısında vardım, artık burda da olmayacağım.

yaralar açılır insanın yüreğinde. ve çoğunuz bilir ki insan yaralanınca sözcükler çok ağır gelir. okusan bir türlü yazsan başka türlü. her kelime her cümle bir bıçak gibi saplanıverir insana.

şu an çarşı pazar dolaşırken yanlışlıkla annesinin elini bırakmış ufak bir çocuğun tedirginliğini, korkusunu duyuyorum içimde. tanımadığınız insanlara kendinizi anlatmak dertlerinizden bahsetmek o kadar güzel ve o kadar rahatlatıcı bir şey ki...şimdi elimden bunu da alıyorum. alıyorum çünkü anlatmaktan yoruldum. sözcüklerden sıkıldım. sözlükte dolanırken gömleğimin kenarının etkileyici bir yazıya takılıp beni zorla kendine çekmesinden beni duygulandırıp sarsmasından bıktım. galiba yaşlanıyorum. ve galiba sandığım kadar güçlü değilim artık hayata karşı. duvarlarım kırık dökük artık, çiçeklerimin üstüne basmış birisi, otobüsü kaçırmışım, ruhum baharın ucuna takılıp kalmış. hayallerim paçalarımdan çekiştiriyor rahat bırakmıyorlar beni.

sevgili sfrskz kardeşime okul hayatında ve sonrasında başarılar diliyorum.
sevgili kukla da bılsin ki bana hala çorba borcu var ve bir gün tahsilat için istanbul'a geleceğim.
ve değerli dostum tomford...onunla istanbul'da görüştük. oturduk konuştuk. dertleştik. dünya iyisi temiz kalpli on numara bir insandır kendisi. onunla bağımız zaten hiç kopmaz.
ama buradan artık lady gaga'yı eleştirip onu sinirlendiremeyeceğim.

ve diğer tüm dostlar. hepinizi sağlıcakla kalın. ve buranın kıymetini bilin. hepimiz farklıyız ama bizi güzelleştiren biraraya getiren hep bu farklılıklardır unutmayın.