gladio

zamanında gerekli bir örgüttü.

efendim, sen hem biz nato'nun yanındayız, nato'ya desteğimiz tam diyorsun. hem de gereğini yapmıyorsun. hiç olur mu öyle şey ?

bu ülke, ortadoğu-arap kültürünün getirdiği varoşluk ve gelişmemişlik ile, hiç haketmediği halde dünyanın en güzel ve en önemli coğrafyası üzerindedir. haketmediği diyorum, çünkü sen anadolu ve istanbul coğrafyası üzerinde tam bağımsız bir ülke kurmak istiyorsan dünyanın en güçlü devleti olmak zorundasın. ha eğer değilsen gerektiğinde el öpmeyi bileceksin, o eli öptürürler !! en güçlü devlet gelir, seni bir yerde büker ve istediği politikayı uygulatır.

zamanında, bizim bu denizci* bolşevikçi kesim nato'ya karşıydı, gladyo'ya karşıydı, 6. filoya karşıydı. onlar istiyordu ki ülke tam bağımsız olsun. e iyi olsun, ona bir itirazımız yok. ama nato'ya girmesen o zaman da sovyetler tepende ?? sana diyorlar ki ya komünist olacaksın, ya da gladyocu.

peki sen kimsin ?

gelişememiş, orta doğu-arap kültürünün varoşluğunu üzerinden atamamış fakir bir ülke. topraklarında doğru düzgün fabrika yok, traktör yok, mahsul yok. devlette para yok para. halk cahil. nasıl bu iki gücü es geçip ''halkın gücü'' adı altında tam bağımsız olmayı düşünüyorsunuz ?

halk dediğin şey koyun sürüsünden ibarettir. bu ülkede herşey bizim ortadoğu-arap kültürüyle palazlanmış halkımızın iradesine kalsaydı ülke 36 etnik parçaya ayrılmıştı !!

o gün nato'ya karşı olanlar, bugün hala nato'ya karşı mı ? çık bakalım nato'dan da ebenin amını gör. o kadar kolay sanıyorsunuz, çocuk oyuncağı sanıyorsunuz.

he birde, 6. filonun askerlerini esir alarakta iyi bok yediniz. bolşevikler sizi !!