bugün

beşiktaş

en büyük sorunu gereğinden fazla özenti ve gereğinden fazla romantik taraftarlar olan kulüp. (bu ikisi ayrı türler)

etik değilmiş. illa bunu bana söyleteceksiniz yarrak etik değil. ocak ayından sonra istediğini alır herkes. maç öncesine denk geldiyse bunun suçlusu anteptir. beşiktaş 1 ocak'tan beri istiyor bu transferi, antep engel oluyor, kadro dışı kalmakla tehtid ediyor adamı.

- antep, oyuncumu alırsanız, para cezası veririm, kadro dışı bırakırım, antrenmana sokmam diyor. bu etik mi?

- antep, oyuncusunu fenerbahçe'yi devreye sokup peşkeş çekmeye çalışıyor bonservis için. bu etik mi?

- bedava gerçekleşebilecekken bu transfer, beşiktaş 400 bin euro hakkından feragat ediyor (geçmişe dair), cenk tosun 1 milyon euro alacağını kulübe hibe ediyor, istemiyorum yeter ki beni kadro dışı bırakmayın diyor. resmen haraç kesiyor antep. bu etik mi?

- bu yukarıdaki haraçlara rağmen oyuncunun devre arasında gitmesini istemiyorlar 4milyon euro çekiyorlar. fenerbahçe de bu yüzden vazgeçti zaten. hem para al hem devre arası verme, hem sezon sonu gidecek diye trip at, tesislere sokmamakla tehtid et. vay amınakoyim.

transfer dönemi bitti, antep fenerbahçe'ye geçiremedi bonservis. eli mecbur cenk'in gidişine razı. cenk için beşiktaş ve cenk haraç veriyor, böylelikle kadro dışı bırakmaktan da vazgeçiyor antep. transfer döneminin bitmesini bekledi antep, satamayınca sezon sonu bedava gideceğini anladı, haraç almaya baktı. bu transfer bu tarihte oluyorsa bunun sebebi olayla ilgisi olmamasına rağmen, antep yönetiminin devreye girip oyuncuyu tesislere sokmamakla tehtid etmesidir.

çok net bir şey söylyüorum. siktirin gidin amınakoyduğum kekoları. boğun eksiye. biraz rasyonel bakın olaya, biraz futbolcusunu malmış gibi kontrol eden bosman kuralından haberi olmayan futbol ağalarına, mafya bozuntularına karşı durmasını bilin.

transferi her yönüyle, hukuka ve etiğe uygundur cenk tosun'un.
© copyright 2005 - 2026