bugün

ucak genelev

efendim, bendeniz kutupsal form'un dahiyane fikri olup, birileri tarafından uygulamaya geçirilmesi halinde telif hakkı isteyeceğim olaydır.

şimdi, bir adet airbus 319 veya boeing 737-400 ü, kabinlere bölüyoruz, uçağımız yolcularını aldıktan sonra, yeşilköy'den kalkıyor, van' a kadar gidiyor, o arada uçuş esnasında ne halt yerseniz yeyin gari. sonra da van' a gayet temiz şekilde iniyor.

şimdi, bunun faydaları, uçak yere inene kadar bütün aktivite biteceğinden, suç üstü basılma olayı olamaz. eh, koca ordu da f 16 larını bi tane mama pilot için kaldırmayacağına göre, gayet hesaplı bir iştir.
ayrıca yurtdışı charter seferleriyle, ister moldovyalı ister rus ister iskandinav hatun da bulunabilmektedir. toplam uçak syımız 5 olup, bunların ikisi yurtiçi kãrhane, diğer 3 ü ise rusya, isveç ve almanya'ya seferler düzenlemektedir. kaptan pezonuz konuşuyor. *

not: sadece akla gelmiş bir fikirdir. * ha diyeceksiniz ki, "kişinin fikri neyse zikri odur efendii!", valla ticari pilot lisansını bedava verin, bunu bile uçururum. *