bugün

sözlükte seks

...kelaynak ile beşiktaş çay bahçesinde buluşmak için sözleştik. istanbul'u pek bilmemek bu konuda hafif bir sıkıntı yaratsa da fatality'nin bu konuda bayağı bir faydası oldu sağolsun.

kelaynak 1.75 boylarında esmerimsi ve çok şeker bir şeydi. benim için Âdeta sözlüğe girme nedeni olurdu. peki gireceğim tek yer sözlük, soktuğum tek şeyse entry mi olacaktı? kadere yön verebilecek miydim?

derken o çıkageldi. nasıl da sevimli aman tanrım. gereksiz bir kalabalık vardı, biraz grup muhabbetinden sonra ayrıldık ve nispeten daha ıssız bir yere geçtik.

---
karpuz kabuğu : lan gotik, gözlüğünün poşeti denize düştü lan
g.e. : allah kahretsin seni
---

kelaynak : sonunda geldin gotik, inan sensiz bu koca şehir bana bir şey ifÂde etmiyor
g.e. : sarıymı şimdi mi yersin yavrum??
kelaynak : ne??
g.e. : öhöm... şey... dürüm diyorum
kelaynak : hee... yok tokum ben canım.. hihi...
g.e. : (ahh ulannn)

saatler geçti, gereksizler duraklarına bırakıldı ve biz baş başa kaldık. baykuş bana evin anahtarını vermişti, 2 saat zamanım vardı... kafamda bir hareket planı, sert mi olmaluydım yumuşak mı? rocco gibi mi çakmalıydım hassas erkek gibi mi? derken yol bitti. kendime geldiğimde o yarı baygın şekilde baykuşun kanepesinde yatıyordu ki bu kanepeden bayağı bir yazar geçmiş... puhahahaha... o ne lan copa benziyor?? cop??

derin bir nefes çekiyorum sigaramdan... tanrım ne mutluluk, pelte gibi olmuşum, o ise sanki iç kanama geçiriyor gibi... lan yoksa? hah tamam ayıldı, adın mı ne ? adını mı unuttun? oha lan?

ardından ankara ya gelmesi için sözleşiyoruz ve yeni maceralara doğru yelken açıyoruz.

--spoiler--
böyle bir şey olsa gerek...
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar