bugün
- lahmacun9
- ellerim bos gonlum hos27
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- ay diyen erkek9
- habire1219
- trakyalı yazarlar3
- sırta zincir vurarak zikir etmek3
- kaan sezyum6
- arif kocabıyık13
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sobadan kurtulmak5
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- ben evlendiğimde 51 kiloydum3
- gocu37
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek3
- silvermist9
- basmane tren garı6
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- raikagetokatlayan4
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- aşk3
- vexillarius the slayer8
- tekerlek toplayan cocuk3
- renkli rüyalar oteli5
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- ben geldim naneler15
- ebu muhammed el culani2
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- sarapci koala63
- habire12nin çaylak olması5
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- torpille bir yerlere gelenler4
- sersem herif5
- dinler tarihi5
- gammaz çetesi9
- kemal kılıçdaroğlu8
- ben sizin anonim11
- israil'i eleştirmek vs israil'e küfretmek2
- mantı8
- bir şeylere küfredince dünya değişecek zannetmek2
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- imbat4
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
dün itibariyle olan öfkesini gün itibariyle bol miktarda uyuyarak ve rüyasında kabuslar görerek üzerinden atmaya çalışan * karakterli insan. vaşagı yavşak olarak okuyan olursa son günlerde bol bol savurduğu küfürlere bu algı bozukluğu yaşayan kişiden başlamaya da niyetli bir manyak durumunda kendisi aynı zamanda. ama bu entry'i kendi başlığının altına girmekteki niyeti sözlük kitlesiyle aslında asabiyetini değil kendince bir kimometre taşını (bkz: milestone) paylaşmaktır efendim. şöyle ki; bu abuk entry, bu yazarın aynı zamanda 1000. entry'si olmakta. millet bu entry sayısına makine gibi üretkenliği sayesinde 1 ayda ulaşabilmekteyken bu eşsiz bünye ancak 11 ayda bu sayıyı yakalamıştır. dolayısıyla bir başkası için 10000. entry ne ifade etmekteyse bu tembel ve buna paralel olarak çok fazla yazacak şey üretmeyen, anca bu entry'de de olduğu üzere kendi kendine gevezelik eden kişi açısından 1000. entry o anlama gelmektedir. bu 11 ay içerisinde her fırsat bulduğunda sözlüğünü açmış, sözlükle ve sözlük aracılığıyla tanıştığı insanlarla olabildiğince zaman geçirmiş bir kişidir ve bundan ötürü sözlüğe de sözlüğün içindeki insanlara da hayatına yeni bir perspektif kattıkları için teşekkür eder. bu entry'e ulaşmayı epey zamandır bekleyen ve bu entry'i daha latif bir üslupla kaleme alma niyetinde olan biri olarak bunu böyle agresif bir dille yazmış olmasının tek sebebiyse genelde "hrrr"lamasından ileri gelmektedir. kendisinin sinir sistemini bu şekilde bozan hayatın taaaaa... derken bu sövmelerine verdiği molada şu anki karışık hislerini dile getirmiştir. söylenecek çok şeyin olduğunu bilen ama aslında ne zaman ne söylemesi gerektiğini pek de bilemeyen ve bu yüzden olsa gerek üzerinden gerginliği bir türlü atamayan bir adamdan kendisini az da olsa umursayan her kim varsa o(nlar)a bu 1000. entry bahanesiyle sevgilerimi iletir; gevezeliğimi sonlandırırım...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar